doush Nickli Üyeden Alıntı
Ben de aynı araçtan aldım ama tadını alamadan buraya geldim. 2004 107.000'de ilk sahibinden aldım sadece bir kapıda boya var. Almadan önce tereddütlüydüm hiç sürmedim çünkü, ve 1.8 vtec accorddan sonra acaba dedim çok mu yavaş gelecek. Ama çok ilginç bir ataklığı var stockken bile torktan dolayı. 1-2 yapınca 150 hp 3-4 te -150 hp olduğunu hissettiriyor :D Madem uğraştınız, gelince ben de biraz oynaşmayı düşünüyorum çünkü az yaksın da ee biraz da duman atsın diyorum.
yapmayı düşündüğüm şeyleri ve sorularımı yazayım belki yardımcı olursunuz..
egr iptali, düz boru, yazılım
bronz balatanın nedeni bildiğim kadarıyla belirli güçten sonra kaçırmaya başlaması, 3.5 bar lık map neden? kaç basıyorsunuz ki ? Turbo ne kadar basınca dayanıklı safe olarak? Benim beklentim açıkçası 105-110 hp.. Dediğim şeyleri yaparak o güce ulaşabilir miyim? Aracın durumu da gerçekten çok iyi ilk sahibinden aldım faturasına kadar verdi zaten hep de bayan sürmüş hiç yorulmamış.. Dönünce yapmam gereken bir şey var mı mesela enjektör temizleme, carbon clean vs.?
İlk dizel arabam da çok belli oldu heralde.. Bu da benim hayvancağız. (sunroof yok, signo modeli, torpido soğutma varsa nasıl düğmesi falan mı var ? )