abi tdi olduguna eminmisin :) şaka bir yana maşallah tsi avcısına o zaman :)
Printable View
abi tdi olduguna eminmisin :) şaka bir yana maşallah tsi avcısına o zaman :)
Tabi ki yanlış anlayacağım bir durum yok. Bu profil abimin profiliydi. Ben açmıştım bunuda. Kendi profilimin kullanıcı adını hatırlayamayınca ikimizde bunu kullanmaya başladık. Yönetimin açtığı yaş düzeltme konusunda da yönetimi bilgilendirdim. Ancak bir sorun teşkil etmediği için değiştirilmedi sanırım. Değiştirilsede bu sefer 31 yaşında biraderime olur olmaz adamlar kardeşim falan dicek bu seferde ona sıkıntı :) Yaş zorunluluğu gelince karıştı ortalık.. Ha tabi şuda var, 30 değil 50 yaşında olsamda benden küçük biri gelip lanlı lunlu konuşmadıkça adımla hitap etmesinden rahatsızlık duymam :)
Evvet.. İltifatlarınızla gururu okşanıyor şu an.. Yarın bi gün ben dur diyecem durmayacak wrxlere kerkinecek bu gidişle.
gayet sempatik :) kazasız belasız.
kazasız belasız..
bende de 2011 model ibiza 1.2 tdi 75 hp vardı
Hemen hemen aynı motor zaten. Teşekkürler..
Her gün video için konuya bakıyorum :)
maşallah açıklamalara ve 3 silindire :)
I know that the mentioned 1.4TDI with 142 bhp suffered gearbox problems and crank whip which led to engine failure. Basically the gearbox and crank can't take much more power.
Abi proje yapacaksın ama bunları hiç gördün mü? TDI Club'dan alıntı.
maşallah kazasız belasız :icon_tup:
Gördüm daha öncede bunları. Açıkcası krangın dayanacağını düşünüyorum. Herhangi bir teste tabi tutmadım ancak altyapının PD130 ile aynı diye biliyorum. PD130'unda neler yapabildiğini biliyorum. Dolayısıyla ondan yana pek bi şüphem yok ancak şanzuman benide ürkütüyor. şu halde bile zaten kilometreden dolayı şanzumanın bi bakımı gerekiyor. Canı istemediğinde cartlama curtlama yapar bazen 1'e kastıra kastıra geçer bazen geçmez.. Şanzumanım bu şekilde kalır. Motorunu yüklerim diyorum. Şanzuman kırılırsada yapılacak iş belli.. :) PD130'un 6 ilerisi :)
Amin.. Teşekkürler :)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Görmemişim mesajınızı :) Teşekkürler..
Maaşallah. Beyaz ve sunrooflu ibiza :) İki tampon değişimi ve güzel bi jantla efsane olur.
Bende 2008 var 80 HP olandan. Yazdan sonra başlıyacam motora girmeye. Şuan dıştan tamamlamaya çalışıyorum :)
3 silindirin motor sıcakken araç içinde devirli kullanımda kükremesi bir başka..
Kazasız belasız :)
Benim isteğimde motor işlemi bittikten sonra güzel bi tampon seti. daha önce hiç yapılmamış bişe olmasını istediğimden Aero kit düşünüyorum. ama olmazsa olmazım cupra jantı. onuda lanet olsun ki bulamıyoruz. bulduklarımızda HRE parası istiyor :) 3 silindirin kükremesi dillere destandır zaten. Araba ısınıp turbo dolana kadar patates. Sonrasında aslan parçası.
dıştan tamamlarsın elbet ama makyajda bi yere kadar :p Allah sizede kaza bela vermesin. güzel günlerde kullanın.
Ah o cupra jantı bi bulsam var yaaaa :)
Aero kit yaparsanız gerçekten efsane araç olur.
Çok teşekkür ederim :)
Beğendiğim beyaz bir ibizayı sizinle paylaşmak isterim, belki görmüşsünüzdür. :) Seat forumundan Yusuf diye birisinin aracı. :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...13219914_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...41996998_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...01599499_n.jpg
işte olay bu :) ah bide sunroofu olsaymış. Çok sevimli arabalar bu ibizalar ya. şimdi tutup 200sxlerle vtilerle m3lerle kıyaslanacak hali yok ama şehir içi kullanılabilecek araçlar arasında hemen hemen hepsini test etmişimdir ama bunun kadar zevklisini bilmiyorum.. bi bu bide 206 van çok keyifliydi :) Daha önce görmemiştim bunu ama maşallah buda güzelmiş.
ibizadan korktum diyebilirim maşallah :D