kendi çapında bıdık bişey işteteşekkürler..
maşallah güzel arac
Bizim bu makyajlı kasalarda malesef sunroof koymamışlar donanım olarakFr tamponlar, direksiyon,vites topuzu, kadran dışında bi fark yok. Hatta bizde arkalar kampana. Donanım çalmışlar
)
İbizamı seviyorum, bugün bahçelievler - levent falan yaptım trafiğe girdiğimde oldu sakin kullandım aracı 4,8 ortalamayla gittim geldim.
- Bize Her Yer TRABZON
Benden sonraki sahibinin arabayı bu kadar sevmesine çok sevindim. Çünkü 8 sene boyunca bende çok severek kullandım. Fındık TDI in eski sahibi olarak selamlar canberk
Bu arada arabanın yedek anahtarı bende bir ara görüşelim. Hem anahtarı vereyim, hem de bi göster bakalım ne kadar gidiyor![]()
abi merhaba ben konuya yazdığını görmemişim. öncelikle tech'e hoşgeldin forumun bi variant passatı yoktu artık o da oldu![]()
şimdi gelelim son değişikliklere.. Senden anahtarı aldıktan bir sonraki gün yani dün, booster performance erhan abiye uğradım turbonun kesme sıkıntısıyla alakalı. Yeniden yazılım kararı verdik.. Üstünden çıkan patates yazılımla 107.5 hp ve 228tq verdi. Erhan abi daha güzel bişeyler çıkacağına inanarak değiştirdi yazılımı. şuandaki dyno değerim 130 hp ve 280 nm tork..![]()
henüz kimsenin bilmediği bi değişiklik daha yaparak free flowa geçtim bugün. Son susturucu iptal edildi. ortada spor bir kazan kalan komple düz boru
75 hp lik araçtan yazılım egsoz filtre ile stock turboda 140 görsek herade efsane olurşu an bile 130hp ile stock haline göre %73 verim alarak +55hp aldık. İnşallah sorunsuz sıkıntısız olurda sağı solu çatlamaz. 220 bin kmde bir motor beni halen daha şaşırtmakta.
ÖZET : Stock turbo ile 1.4 3 silindir arabadan 130 hp çıkarttık hemde şahitlerim var
seside filtre egsozlu 106 gti gibi oldu![]()
OTOBULL GARAGE
kazasız belasız ..
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Maşallah seviyoruz 6L leri
PD130 değil de PD100 ün 1 silindir kesik halidir direk olarak tam anlamıyla, yazılımla da ciddi keyifli oluyor 5 kişi 195 gördüm ben arkadaşın arabasıylaBiraz serttir ama güzel yol tutar falan, güle güle kullanın kısacası
![]()
Tesekkur ederim.. Pazartesi insallah bi aksilik cikmazsa ayarin kalan kisminida tamamlicaz, bide pd75'e dair bi kac surpriz olabilir insallah.. Bitince hem dyno hemde diger videolar gelecek. Videoyu bugun cekicektik ankaranin havasi mal etti bizi. Debriyajda iyice kaciriyor yaza bakimlarimizi yapip eksiksiz girecegiz insallah
Tesekkurler
Tamamdir doushcum aksam eve gecince atayim pmden konusuruz..
OTOBULL GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)