Kablo soketleri ustunde noktasiz gamzesiz kendileri camlari orjinal dipleri krom ve duz duran makbullerinden. Havuz 250 350 araligindayken ben iki katindan fazla verdim verdim, en iyisi olsun benim olsun :)
Printable View
etiket işi tofaşta bi Ankaralı olarak bana oldum olalı terstir :D ama zevktir bişey demem. sadece fazla abartılmaması yönünde yapmanız çok iyi olur . heleki sağa sola cadillac arma vs yapmayın bence. aynalar, hellalar , oben , bide bagaj açmann oraya ince krom çıta , bide arka cama jaluzi yle tamamlayın derim. egzoz jant vs bişey demiyorum zaten arap momo yetti :D ;)
lastik yokohama bul bu arabaya yada sf330 ilanı var cok az kullanılmış sahıbındende onu da bır değerlendir
215 sevmıyorum o yuzden almadım :)
etu55 kardesım bogmıycam arabayı merak etme az oz olucak :)
Abi maşallah,
41 plakası olması sevindirdi ne yalan söyliyim :)
son halını ne zamn koycan :)
sık kullanılanlara ekledim hergün girip bakıyorum konuya merak ediyorum acayip kafamda canlandırıyorum fena olacak :) bende çok bakıyorum t stop inş en yakın zamanda.
kazasız belasız sürüşler inşallah
Maşallah kazasız belasız
Çeyiz inceden toplanmış, her girdiğimde maşallah diyorum :D Bekliyoruz abi :D
149 lar orji sarı cammı ?
tabıkıde orjınal sarı , bı malzeme alıyosam en ıyısını alırım. herkes 181 takarken 187 aldım mesela
üretimden kalktı abi 149 sarı camlar çok değerli bir malzeme nerden ne kadara temin ettin bana bi pm atabilcenmi :)
maşallah stp Allah kaza bela vermesin bi yerde mangels para delik jant 185/60 R13 lastikle beraber satılık var ilgini çekerse görüşürüz...
Eywallah kanka:) momo takicaz jant
tmm aklında olsun eşe dosta lazım olur kolay gelsin ...