Havuz aynalar çok güzel ve düzgün duruyor zira oben'de. Maşallah.
Printable View
Havuz aynalar çok güzel ve düzgün duruyor zira oben'de. Maşallah.
tesekkurler hepsını ozenle aradık bulduk
Konuyu merakla takip ediyoruz yükleme ne zaman hayırlısıyla? kolay gelsin tekrardan...
Şehrimin 12-13 sene öncesi dolmuşlarını hatırlattı bana bu araba...
Bordo Doğan SL ler nikelaj jant+SF330 ön camdaki pusulalar sap sarı farlar hella sisler...
Mal boncuk kocaman maşallah abi
Selcuk eksik parcan varsa aksesuar olarak Ramideki oto berk ve oto eginliye goz atmani tavsiye ederim isin membasidirlar :-)
Tesekkurler kardesler :) lazim olan malzemeyi tedarik edecek bu iste adi sani yerinde olan cok samimi abilerim var saolsunlar ben hic ugrasmiyorum layigi neyse hallediyolar :) onerin icin tesekkur ederim yinede kardesim
Hadi topla bitir merak içine soktun beni fıtık oldum burada :D
abi bitirde bi resim çek artık :)
sabırsızlıkla bekliyorum :)
Az kaldi beyler :))
konu her guncel oldugunda fotolar geldi sanıyorum, merakla bekliyoruz bakalım.. :)
Citaya bakmadim henuz ama yeni kasa bisiyin almam herhalde
totoş isyan edip duruyon bana her platformdan :D valla verecem TSS-20 leri ama inan fırsatım yok hafta sonu ayarlarım :D
bu arada sende beni kırdın 3 kuruşluk tss yimi sakınacam la senden :D baya çırpındım gerçi ama hahaha kader utansın :D
örme karpuz olacakmı :D ?
nazar değer nazar maşallah maşallah çok bakmadım resimlere eski kültür güzeldir pionner teyp erkin koray eski bir taunus bende böyle büyüdüm hayalleri gerçekleştirmek güzel şey umarım kazasız belasız senelerce kullanırsınız