Maşallah Selçuk çok güzel duruyor rengide ayrı bir güzel :)
artık aklında ne varsa paylaşırsın fazla sabırsızlandırma :)
Printable View
Maşallah Selçuk çok güzel duruyor rengide ayrı bir güzel :)
artık aklında ne varsa paylaşırsın fazla sabırsızlandırma :)
Tek kelime, yanıyor ! Maşallah Süphanallah
toplamaya baslamıstım malzemelerı yakında bıter :)
Kaza bela nazar değmez bu orjinallige inşallah:) Kocaman maşallah
maşallah abi Allah nazardan saklasın çok sade güzel gözüküyo heralde sende orjinal haliyle bırakırsın
Maşallah.Aynisinin 91 modeli bizde vardı şöforlüğü bu araçta öğrenmiştim.Allah kaza bela göstermesin kem gözlerden korusun
Masallah , ama buna o tss20 ler olmaz trasslar lazım tsv 69 lazım. =)
Tertemiz MaşAllah.
allah kaza bela vermesin maşşallah sıfır gibi
S2000le yanlıyamadık bunlara yanlarız artık abi :D hayırlı olsun kızlara haber veriyorum abim doğan aldı diye :D
Maşallah abi Allah kazadan beladan cezadan korusun herşeyi gönlünce yaparsın inşallah :)
Selçuk herzaman :icon_tup: maşallah kanka
türkiyede sayılı kalan tofaş serilerinden .. maşallh çok orjinal ya :)
masallah ya araba kendını bellı edıyo walla. 4x 6985 2x302F 8600teyp gmx-924/624 vs anfıler mutlaka olmalı dıyorum :)
Kanka bu ne laa :) Anılarım depreşti, 89 yılında yeni kasa doğan almıştı patron acemi tırsıyo ben alıp getirdim bayiden , tarifsiz bir duyguydu :)
Maşallah
gercekten efsane :) tofasın ahtopot jantlı dönemlerı cok meshurdu be :) herkez ahtopot jant takar bagaj ustu spoyler ve cam ustu spoyler taktıgın zaman modıfıye tamamlanmıs gibi bişeydi o zamanlar hala dun gıbı aklımda :) nazar degmesın kazasız belasız ıns
İnanılmaz bişey bu ya böyle güzellik yok hayırlı olsun maşallah
maşallah stepne bile çelik jant vay anasını :)
Abi hayirli olsun dogru yolu bulmussun:)
valla arabayı canlı görenlerdenim almaya gidene kadar temiz bekliyordum ama bu bambaşka bişi ya acayip güzel bakımlı içi yıkım , amca zaten ayrı bir konu orj. stop civatalarını çıkarınca bagajdan ve kitapçık çıkınca biz yıkıldık zaten daha neler var neler , 22 sene boyunca gözü gibi bakmış resmen ...
abim tekrardan maşallah allah kaza bela vermesin çok güzel bir araba hayırlı olsun inşallah
roll videolarını istiyoz ? :D
kasko fotosunu koysana abi bide bak onur diye hani ben hani ben :)
bu arada arda abi kulakların çınlasın kestane şekeri süperdi this is stp spec :)
üstüne muştu mustafa abiden içli köfte kesene berekt abim :)
daha ne diyim yaw güzel gündü. bu arada gelmek zevkti bizim için valla abi çağırdığın için sen saol asıl .
Maşallah, ne denirki kitap gibi.:) Amca plakanın hakkını vermiş.:) Kazasız belasız günlerde binmeniz dileğiyle.
Selçuk güle güle gazla Allah utandırmasın biliyor dimi 4 te 200:D:D
Abi dönem o dönemin modasına uygun dokunuşlar yapmalısın bence ki sende o yönde gidiyorsun sanırım
Maşallah çok güzelmiş nazar değmesin Allah kaza bela vermesin :)
hey maşallah ya supermiş hayırlı olsn :)
olum hayırlı olsunlan süpermiş hakikatten,farkındaydım bıkac konuda hep sordgnda ettiğinde goruyodum.Demiştim lan bu alcak bitane hadi bakalım diye.Noktayı değil noktalı virgülü koymuşun.Bekliyorum şahsen:D vanalı egzoz ve aragazı olmadan olmaz bu arada :hehe:
vayy be zamanın mercedesleriydi bunlar.maşallah boncuk gibi duruyor kazasız belasız.