Selçuk maşallah değerli bir araç almışsın , güle güle binmek nasip olsun :)
Printable View
Selçuk maşallah değerli bir araç almışsın , güle güle binmek nasip olsun :)
maşallah çok güzel. DoğanL ler kuş serilerinde bence en özeli :) ayrıca bi sempatim var. gerek jantları gerek L si :) ama en özelide kendinden bütün olan arka koltuktaki kafalıklar..
araç 10 numara cidden çok güzel. ama müzik sistemindeki liste beni benden aldı. :D
bu kombineyi yaparsanız cidden efsane olur.
ama bence.
6985 yerine TS2080 veya TS1750 ler daha cuk olmazmı bu araca ? :D şöyle köşelere onalrı koyucan ortalarada 302f ler 8600 zaten king :D
azımın suyu aktı :D
tesekkurler arkadaslar :) aracı bozmadan ufak detaylar eklıycem kısmetse :) lıstesı onumde hazır :D haftaya bısmıllah der baslarız ALLAHın ıznıyle :)
sabırsızlıkla bekliyorum.
böyle amcalara hastayım helal olsun valla biblo gibi saklayabiliyorlar araçlarını
kocaman maşallah..
hey maşallah ya bizde de 97 kartal vardı aynı temizlikde kitapcıklı orjinal idi en son biz satarken 40bin km civarıydı :( 5 6 sene önce satmışdık şuanki arabayı almak için. abi allah kaza bela vermesin.
maşallah çok güzel, hayırlı uğurlu olsun :)
plakalarımız gelmedı ama plakalıkları taktım dayanamadım , hella dıdıtlerımızde dadatlarla bırlıkte takılıyor :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...49595205_n.jpg
sahın ustam dokturuyo :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...51130440_n.jpg
abi yapmasan. ?
orjinal olarak kullansan..?
piyasada o kadar leş arabalar var ki bölesine temizini görüpte dönüp bakmamak olmaz maşallah abi nazar değmesin :icon_tup:
Hayırlı olsun abi maşallah.
maşallah çok temiz araba bulmuşsunuz güle güle zevkini çıkartın
hay maşallah bu halini hiç bozma kanka
tesekkurler beyler :)
Bebek maşallah hayırlı olsun kazasız belasız :)
kehribar fenalarda ya :D
helal olsun, güzel bir çocukluk anısını unutmayıp yeniden o duyguları yaşamak çok farklı olsa gerek.
maşallah diyelim.
:D kanka cıptıs cıptıs dolaşıcaz dimi
kocaman maşallah abi tambi müzelik :) satmayı düşünürmüsün dicem ama ?
Abi hayırlı olsun. Çeşke karşılaştığımızda bana bahsetseydin bu Doğan sevdandan. Dedemin 90 model bordo doğan L'si ni sattık geçen ay. 110 binde boyasız değişensiz. Stepnesi hiç kullanılmamıştı :)
Maşaallah sübhanallah sanki bayii cıkısli :) kitap gibi allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin:)
Sahibindende klasik araçlarda bitane var bordoydu galiba doğan l düşünenler alabilir
Kehribarla gezmek paha biçilmez valla:) Acayip makara yapıyoruz hergün bşeyler buluyoruz yapacak sıra jantlarda oda süpriz olsn.
Abi doğukanın söylemesiyle konuya atladım hemen , valla maşallah hayırlı uğurlu olsun güzel bi doğan bekliyoruz :D
Masallah , bebek gibi bir Doğan almışsınız. Bu kadar temizleri çok az kaldı. Hayırlısı olsun , kazasız belasız.
maşh Allah kaza bela vermesin böyle araç cok zor bu zamanda
maşallah, güle güle kullan. konuyu merakla takip ediyorum..
ben dedim bu adam tofaş konularında çok boy gösteriyor bu aralar diye :D
Hayırlı uğurlu olsun, boncuk gibi araba gerçekten! iyi günlerde güle güle kullan bilader :)
Bu gün yanlış görmediysem eğer aracı sefaköy de gördüm. Plaka 41 di ve ben böyle diri, parlak boya hiç bir tofaş da görmedim direk dikkatimi çekti yolda giderken o derece maşallah valla eğer gördüğüm araçsa hatasız resmen çok temiz kazasız belasız bin STP :D Tam kaymakamlığın ordan geçiyordun :D
Tofaşk derlerdi de inanmazdım Hayırlı olsun ilerde tofaşa satarsınız bu kadar temızı onlarda yoktur :D