masallah benimde küçükkken hep hosuma giden renault 12 vardı 72 model 2 sahibinde hala duruyo teklif ettim alayım diye veririse bende onu alıcam tas gibi duruyo orjinallik işte bu bencee
Printable View
masallah benimde küçükkken hep hosuma giden renault 12 vardı 72 model 2 sahibinde hala duruyo teklif ettim alayım diye veririse bende onu alıcam tas gibi duruyo orjinallik işte bu bencee
çok güzel maşallah selçuk
kazasız belasız günlerde kullan
demek ki yaş ilerledikçe insanın içinde kalan nostaljik hareketler ortaya çıkıyor:)
bu arabayı alacan direk garaja kapatacan.maşallah
Hayırlı olsun abi :) Maşallah çook temiz :)
Herkesin içinde bi etiket var demekki :D Bende dede yadigarına bi kaç şey düşünüyorumda sonra vazgeçiyorum :D
maşallah çiçek gibi
Maşallah ya çiçek gibi :) hepimizin icinde bı etiketci var harbiden :D
Selçuk maşallah değerli bir araç almışsın , güle güle binmek nasip olsun :)
maşallah çok güzel. DoğanL ler kuş serilerinde bence en özeli :) ayrıca bi sempatim var. gerek jantları gerek L si :) ama en özelide kendinden bütün olan arka koltuktaki kafalıklar..
araç 10 numara cidden çok güzel. ama müzik sistemindeki liste beni benden aldı. :D
bu kombineyi yaparsanız cidden efsane olur.
ama bence.
6985 yerine TS2080 veya TS1750 ler daha cuk olmazmı bu araca ? :D şöyle köşelere onalrı koyucan ortalarada 302f ler 8600 zaten king :D
azımın suyu aktı :D
tesekkurler arkadaslar :) aracı bozmadan ufak detaylar eklıycem kısmetse :) lıstesı onumde hazır :D haftaya bısmıllah der baslarız ALLAHın ıznıyle :)
sabırsızlıkla bekliyorum.
böyle amcalara hastayım helal olsun valla biblo gibi saklayabiliyorlar araçlarını
kocaman maşallah..
hey maşallah ya bizde de 97 kartal vardı aynı temizlikde kitapcıklı orjinal idi en son biz satarken 40bin km civarıydı :( 5 6 sene önce satmışdık şuanki arabayı almak için. abi allah kaza bela vermesin.
maşallah çok güzel, hayırlı uğurlu olsun :)
plakalarımız gelmedı ama plakalıkları taktım dayanamadım , hella dıdıtlerımızde dadatlarla bırlıkte takılıyor :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...49595205_n.jpg
sahın ustam dokturuyo :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...51130440_n.jpg
abi yapmasan. ?
orjinal olarak kullansan..?
piyasada o kadar leş arabalar var ki bölesine temizini görüpte dönüp bakmamak olmaz maşallah abi nazar değmesin :icon_tup:
Hayırlı olsun abi maşallah.