maşh Allah kaza bela vermesin böyle araç cok zor bu zamanda
Printable View
maşh Allah kaza bela vermesin böyle araç cok zor bu zamanda
maşallah, güle güle kullan. konuyu merakla takip ediyorum..
ben dedim bu adam tofaş konularında çok boy gösteriyor bu aralar diye :D
Hayırlı uğurlu olsun, boncuk gibi araba gerçekten! iyi günlerde güle güle kullan bilader :)
Bu gün yanlış görmediysem eğer aracı sefaköy de gördüm. Plaka 41 di ve ben böyle diri, parlak boya hiç bir tofaş da görmedim direk dikkatimi çekti yolda giderken o derece maşallah valla eğer gördüğüm araçsa hatasız resmen çok temiz kazasız belasız bin STP :D Tam kaymakamlığın ordan geçiyordun :D
Tofaşk derlerdi de inanmazdım Hayırlı olsun ilerde tofaşa satarsınız bu kadar temızı onlarda yoktur :D
selcuk kızmak bozulmak yok :D baştan söyliyim :D
tampon plastik oldugu için ısı tabancası renk açmak/koyulaştırmak vs risk almaktansa.
kablo izolesini çakmak çaksanız olmaz mıydı ?
yani ben öyle yapıyorum enazından,tabi usta daha iyi bilir şayet sadece tamponlar siyah plastik diyerekten şettim yani,böyle işte :D
ekleme ;
hella etiketler yamuk yumuk ya onlarıda duz okunaklı takaydınız bari:D
tamam tamam deme şimdi gidipte bana
cok bılıyosan sen yap diye :D
kanka tampona zarar vermesı ıcın dırek olarak oraya tutman lazım ve o makaron cakmakla ısıtmak ıle yapmaya kalksan cakmak sıcaktan kendını sasırır :D fön bıle zorlandı dıyım sen anla :)
etıketler?
arabacılık bence bu işte marka model farketmez s2000 den sonra daha iyisi olsun dememektir bnce arabacılığın en zevkli yanı budur :) maşallah abi kazasız belasız işallh aksesuarda eksik bişeyin olursa elimde biçok şey mevcut oben orjinal B yada F sis lambaları saç örgü bayrak serisi havuzlu ayna v.s etiketcilik bendede var biraz :D
hey maşallah vallahi amcanın elini öpesim geldi :D iyi saklamış bu zamana kadar elinizde can bulmaya devam edecektir mutlaka, kazasız belasız :)
Tam yorum yazıcam dönüp dönüp tekrar resimlere bakıyorum. Daha fazla resim demek istiyorum nazar değer diye ben bile korkuyorum. Tekerine aynasına orasına burasına taş değmesin. L ler zaten hep çekici gelmiştir. Şu döşemenin rengi şu iç mekan. O jantlar. Kokusu farklıdır bunun burnuma burnuma geliyo. 40bin kere maaşallah.
Ben İzmit'te hiç görmedim aracı şahsen. Demek ki amca iyi korumuş Kehribar'ı. :D
Maşallah, Kazasız belasız. Nazar değmesin. :)