Kanka bu ne laaAnılarım depreşti, 89 yılında yeni kasa doğan almıştı patron acemi tırsıyo ben alıp getirdim bayiden , tarifsiz bir duyguydu
Maşallah
gercekten efsanetofasın ahtopot jantlı dönemlerı cok meshurdu be
herkez ahtopot jant takar bagaj ustu spoyler ve cam ustu spoyler taktıgın zaman modıfıye tamamlanmıs gibi bişeydi o zamanlar hala dun gıbı aklımda
nazar degmesın kazasız belasız ıns
İnanılmaz bişey bu ya böyle güzellik yok hayırlı olsun maşallah
valla arabayı canlı görenlerdenim almaya gidene kadar temiz bekliyordum ama bu bambaşka bişi ya acayip güzel bakımlı içi yıkım , amca zaten ayrı bir konu orj. stop civatalarını çıkarınca bagajdan ve kitapçık çıkınca biz yıkıldık zaten daha neler var neler , 22 sene boyunca gözü gibi bakmış resmen ...
abim tekrardan maşallah allah kaza bela vermesin çok güzel bir araba hayırlı olsun inşallah
roll videolarını istiyoz ?![]()
kasko fotosunu koysana abi bide bak onur diye hani ben hani ben
bu arada arda abi kulakların çınlasın kestane şekeri süperdi this is stp spec
üstüne muştu mustafa abiden içli köfte kesene berekt abim![]()
daha ne diyim yaw güzel gündü. bu arada gelmek zevkti bizim için valla abi çağırdığın için sen saol asıl .
Maşallah, ne denirki kitap gibi.Amca plakanın hakkını vermiş.
Kazasız belasız günlerde binmeniz dileğiyle.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Abi dönem o dönemin modasına uygun dokunuşlar yapmalısın bence ki sende o yönde gidiyorsun sanırım
Maşallah çok güzelmiş nazar değmesin Allah kaza bela vermesin![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)