Aracın duruşunda bi anormallik var sanki.
Jantlar içeride (sanırım Country jantları bunlar), arkası düşük....
Pek adlandıramadım ama :soru:
Güzel 15X10 jant çamur lastiği takımı ile kendine gelir görünüm diyorum :icon_tup:
Printable View
Aracın duruşunda bi anormallik var sanki.
Jantlar içeride (sanırım Country jantları bunlar), arkası düşük....
Pek adlandıramadım ama :soru:
Güzel 15X10 jant çamur lastiği takımı ile kendine gelir görünüm diyorum :icon_tup:
Ali bu dediğini hatırlatırım,gelmezsende evinden zorla çıkarırım ona göre :hahaha:
Biz burdayız biraz adam edilsin Everest e bile çıkabiliriz :cool:
Dün ilk iş oraya gittim zaten sağolsun kendisi çok güzel ilgilendi (elemanları hariç!) elemanlarına bi kal geldi nedense ben dükkana girince...Ne sandılarsa artık...Hatta hardtop fiyatını bile oradan aldım.
:hahaha:Enteresan donanımlar enteresan araçlarda olabiliyor sadece bunda değil başka araçlardada var bu örnekler,Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :D
Aracın mekanik aksamındada değişmesi gereken parçalar var siparişlerini verdim gelmesini bekliyorum,belki ondan kaynaklanıyor olabilir tuhaf duruşu ya da ben resim çekerken yamuk duruyodum ondan mı yamuk oldu anlamadım :hahaha:
Jantları büyütünce yükseltme kitine ihtiyaç duyuluyormuş,onlarda 2.000 tl civari 2'' lik bi yükseltme söz konusu olunca...Şimdilik sadece boyatmayı düşünüyorum ama bellide olmaz :) Bekleyelim ve görelim...
Jantları büyütünce yükseltme yapmanıza gerek yok ama lastik çapını büyütürseniz o zaman yükseltmek gerekir tabi :) bende 2011 bi jeep wrangler ile uğraşıyorum 20" jant 37" lastik getirdim şimdide 4" yükseltme kiti sipariş ettim tabi çok para tutuyo parçaları :)
canavar maşallah..
Abartmadan oynamak lazım ön arka tampon 32"-33" MT lastik -30 ofset jant tadından yenmez.. Yakıtıda korkulacak seviyede değildir sanıyorum . 100km de maximum 20 lt yakar...benim aracım bundna 450 kg daha ağır aynı motor otomatik şanzıman var bide benimkide 20 lt yakıyor anca...
Ozaman sizinle irtibatta olmalıyımmm :eek:
İkisinide büyüteyim istedim bu sefer kit al dediler.Üstelik sizinki gibi 4'' olunca yükseltme kitiylede bitmiyor iş başka şeylerde gerekiyor,şase ayarlarıyla ilgili...Yanılmıyorum değil mi?
Çok şey istiyorumda Hardtop alsam bide kit alsam kafadan 10 kağıt gitti :(
abi offroad lastiklerinde genelde evet inch üzerinden gidiyo ölçüler ben bide amerikadan aldım lastikleri aldığım sitede hep inchti ölçüler :)
ben 37x12.5/20 aldım mesela lastikleri 37" lastiğin yerden yüksekliği 12.5" lastiğin genişliği 20" de jant ebatı işte :)
şurdan bakabilirsin abi senin ebatın kaç inch olduğuna 26.2x8.5/16 oluyo galiba
Metric To Inches Tire Size Conversion
Bunu dip basıcan işte o zaman efsane olur ya :D
bogger için en iyi yer baydemirler diye duymuştum.37lik bogger idealdir bence.Bostancı sanayide 4x4 garaj var onlarda işlerdinde (yürüyen özellikle) iyiler.Onlarada başvurabilirsiniz.
Bence orjinalde hardtoplu olan bir araç bulun (4x4 forumlarında bulunur) araç sahibine ulaşp rica edin ht'un kalıbını aldırın.sonra fiberden ht yaptırabilirsiniz.
Orjinal hardtopu bulması zor ve pahallı olabilir.He birde klasik olarak vinç(tampon) ve şnorkel'le taçlandırabilirsiniz.O zaman çok daha güzel olur :)
aradığım ebatı burda bulamadığım için mecburiyetten oldu benim ki biraz :) ben jantlarıda amerikadan aldım zaten lastikleri jantlara geçirip tek tek türkiyeye kargo yaptırdım sadece tek jant lastiğim takıldı geri kalan 4 tanesi takılmadan geldi :) zaten takılmasını pek takmıyorum kafama önemli konu ucuz kargo bulabilmek kargo fiyatları çok yüksek çıkıyo :)
hardtop içinde kendiniz getirirseniz burdan alıcağınızdan pahalı çıkabilir fiyat kargo fiyatları yüzünden burdan 2. el bulmaya çalışmak en mantıklısı bence :)
Ben Ankarada yaşıyorum buarada amerikan araçlarıyla ilgilenen başarılı servisler var..
Aksesuar parçalarımıda Huma otodan internet üzerinden alıyorum.
Jantlarını güzel jantlar eğer orjinal jantları kullanıcaksanız 31" üstünü tavsiye etmem...
benim kerata ile haftasonu gezimizden bir fotoğraf paylaşayım...
http://d1302.hizliresim.com/16/w/klfmc.jpg
hayırlı olsun