bence kesinlikle lift up kit ve büyük janta kavuşmalı bu araç ...
Printable View
bence kesinlikle lift up kit ve büyük janta kavuşmalı bu araç ...
Ben tarkandan baskasını tanımam herseyın orjınalımı satar sıkıntı yaratmaz jant lastık olculerını ona sor en ınce ayrıntısına kadar sana bılgı verır araca bunu tak buna gerek yok der zaten kendısı arb kıtlerını satıyor cokda basarılı montajıda kendı yapıyor bakımıda ona sor o senı yonlendırır.
Ve sakın unutma bu ıslerın sonu gelmez daıma harcarsın fazla para baglama derım
hayırlı günlerde sıkıntısız bin inşlh.
Havası gerçekten ayrıdır bunların, kullanımıda oldukça zevkli. Bizde yeni cj8 topladık 4.2 cc 84 model, insanların baya bi ilgisini çekiyor bu araçlar. Ama wrangler gerçekten özellikle bu 99 -00 modeller bi ayrı güzel.
Çok güzel maaşallah. Özelikle kilometresi :)
Off road yapacaksanız bence boşuna ön plasktik parçayı almayın daha çok kırılır o hatta önü komple sökün hırçınlaşsın biraz
çamurluktaki plastiklerin rengi solmuş buda aracı yorgun gösteriyor ya tam siyaha yada gövde rengine boyanmalı
O hacim ve benzinli olduğu için çok kilometre yapamamış araba
araba yükseldikçe asfalt sürüşününde zorlaşacağını unutmazsınız inşallah
bununda ön camı yatıyor dimi ?
Yakacık ormanlarında yangın yollarında felan denemek lazım :D
Hayırlı olsun MaşAllah..
maşallah kazasız belasız :)
Ben severim Wrangler :)
Maşallah, ayrıca kolay gelsin hem hacmen hem de işçiliksel açıdan :)
Hele ki güzel havalarda tenteyi soyup, şapka gözlük şort tshirt, araba temiz temiz parlak parlak gezinmek çok keyifli olur :)
Bence yazın hardtopsuz daha zevkli olur araç. Zevk için binileceği için benzin sorun edilmez sanıyorum ki :)
Tüm yorumlar için gönülden teşekkürler,önerilerin hepsini dikkate alıyorum dediğim gibi işi çok ama hepsi bir anda olmuyor önce motor&mekaniğin elden geçmesi gerekli sonrası en kolayı...