yukarıdaki fotolarda 3cm yükseltme ve standart lastik vardı.sonradan lastik değişimi ve 5 cm yükseltme yaptım.
burda standart lastik ve 3 cm yükseltme ile,
http://www.youtube.com/watch?v=OQu3eVKU1iU
http://youtu.be/OQu3eVKU1iU
sitedeki youtube linkimi çalışmıyor ben mi beceremiyorum![]()
doğa çok güzel, oralara gezmeye gelmeyi planlıyorum. İskenderun'u mu görmek lazım yoksa hatayı mı? arsuz nasıl bir yer. ismini hatırlayamadığım bir burun var orada oraya da araç ile gidilebiliyor mu?
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
valla iskenderunda, hatayda gezilmesi gereken yerler.
ben buraya geleli 3 sene oldu. yaşanmak için değil ama gezilmek için kesinlikle gelnir.
videolarıda yüklemeye çalışıyorum ama videoyu embed olarak gösteremiyormuyuz sitede?
videonun "OQu3eVKU1iU" kısmını [youtube] içine koyarsan embeded olarak görünür.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim
bu videoda 3 cm yükseltme ve standart lastik vardı. örnek olması için başka arazi araçlarınında aynı yerlerden geçişlerini koyuyorum.
bu alttaki videolarda 5 cm yükseltme ve a/t lastikler var. çamur gibi gözüken yer aslında killi balçıkmış. orda hepimiz berbat hallere düştük. kil lastik dişlerinin arasına girdi. lastikler dümdüz pürüzsüz oldu
burda çok fena batmıştım
bunlarda kum tepesindeki oynamalarımız
kumda bizim subilerin maşallahı var![]()
Abi maşallah sınırları zorlamışsınız, subaru gayet başarılı bence. Lastikler filan pek off-road tarzı gibi durmuyor ona rağmen. İyi eğlenceler![]()
lastikler yokohama geolandar A/T-s modeli.
dediğiniz gibi görüntü çok dişli vs. gibi gözükmesede arazide çok iyi iş yapıyor. ve en önemlisi asfaltta ve yağmurlu havalarda normal lastiği aratmıyor.
bir çok M/T ve A/T lastikde hız sınırı 120 yi geçemiyor. hele yağmurlu havalarda pert
yurt dışı forumları ve lastik değerlendirme siteleri sonuçlarına göre tercih yaptım. gerçekten iyi bir tercih yapmışım![]()
gerçekten keyifli.
tavanı basık olduğu için beşik gibi sallanmıyorsunuz arazide![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)