106 yayı sanırım bende internetten fk 5cm vermiştim benimkine parmağımda girmiyordu yayların 3.5 cm de degil o bile daha iyi dusuruyor bence 106 nın 5 cm yayını gondersin
106 yayı sanırım bende internetten fk 5cm vermiştim benimkine parmağımda girmiyordu yayların 3.5 cm de degil o bile daha iyi dusuruyor bence 106 nın 5 cm yayını gondersin
Burayı güncellemeyi unutmuşum.. Doğru tahmin etmişsiniz 106'nın 5 cm yayı dedi başka bir satıcı.. Sipariş geçtim şuan elime ulaştı, bu hafta içerisinde taktırıp bakacağım fotoğrafla süslerim konuyuda..
Gelişmelerden haberdar edeyim.. Arka silecek çalışmıyordu, temassızlık vardır diyerek açtım ve oynadım orayla artık sorunsuz çalışıyor.. Bugün iç dış güzelce yıkattım..
Egzos aldım fakat çok büyük geldi takıldığında.. Yenisiyle değiştireceğim.. Kumandalı vana aldım onuda önümüzdeki hafta taktıracağım bulunduğum yer biraz sıkıntılı sanayi olarak
2 tanede fotoğraf ekleyeyim, yatıyor Aslan
![]()
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
Yeni fotoğraflarla karşınızdayım. Aracın yaylarını değiştirdim, yeterli basıklığa ulaştı sayılır kafadan. Arka torksiyonlarla da oynattım. Fakat biraz fazla kaçtıBirkaç temizlik resmide koyayım güncel kalalım
Miami
![]()
Maşallah 306nın her modeli ayrı başka.Önerim ise öne gti tamponu ve gti marşpiyeli.Herşeyden önce bunları takın çok daha güzel olucaktır.Basıklığıda tam kıvamında güle güle kullanın![]()
Teşekkürler, marşpiyel kolay ama tampon konusu sanırım çıkma denk gelene kadar bekleyecek.
Tampon kalsın gerek yok ekşına bi lip bi marşpiyel , jant lastiğe para ayır bence yavaştan kendini hiç göstermiyor
Parlamış..
306 modeline yakışan bir jant..Aracını çok daha hoş güzel gösterir diye düşünüyorum....
306'nın jant seçtiğini düşünüyorum çok modern bi jant yakışmayacaktır. Sade ve oturaklı birşeyler bulmaya çalışıyorum ama öğrencilik nedeniyle öncelik maddiyattan yana.. Yorumunuz için teşekkürler..
teybi çevreleyen gri kısımdaki kırığı söylüyorsun, o grup bir set olarak geliyor ve biraz tuzlu, plastik aksam tamiri yapan bir yer ile görüşmekte fayda var.
En sevdiğim renk, astor gray olarak geçer bende de aynı renk varmaşallah çok güzel bir araç, ufak tefek dokunuşlarla dahada güzel olacaktır eminim.
Uzun zamandır güncelleyemediğim konuya biraz yenilik ekleyeyimAracıma öğrenci olmamın etkisiyle köklü değişimlere sokamıyorum. Bende elimden geldiğince küçük parçalar kullanarak güzelleştiriyorum. Birazını göstereyim;
Yazın çalıştığım yerde ve birkaç park yerinde hiç koyu renk araçlarla takılmadığını gördüm sanırım o aykırı bir ZENCİ
Yazın sonlarına doğru aracın içine ve dışına detaylı temizlik yaptırdım. Aklıma takılan bir işlemdi yaptırdıktan sonra biraz kendine geldi araç..
Daha sonra yaz bitti okul için Mersin'e geldim ev kiralayıp yeni evime yerleştim. Bu da yeni yuvasından bir fotoğraf (hemen alışamadı bahçede yattı ilk gece)
Bayram tatili gelmişti bende bunu fırsat bilip İstanbul'a ailemin yanına gittim![]()
İlk göz ağrım Twingo'lar artık eski dostum olarak kaldıOğlanla da tanıştırdık..
Yeni arkadaşlarda edindik..
Kışında yıkarız
Eve döndük artık yeni evine alıştı site içerisinde yerini aldı..
Aldığımdan beri aklımda olan lip takma işlemini gerçekleştirdim ve çok değiştirdi yüzünü..
Araç çok boğulmuştu tenekeler kara kendi rengi kara e bide ben esmer olunca haydut gibi geziyorduk. Biraz renk getirmek istedim
Şimdilik bu halde gezmekteyim. Her zaman ki gibi önerilere ve eleştirilere açığım. Okuyan, vakit ayıran herkese teşekkürler..
TeşekkürlerApp var sırada fakat plakalık takmam sanırım. Kangoo lipi var..
Maşallah kazasız belasız..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Arkanın basıklığına göre şimdi önü biraz daha düşürmelisin.. Maşallah çok temiz duruyor ama kazasız belasız..
306 GTI jant , tabi bunun için lastikleri de değiştirmeniz gerkecek ve 206 RC vites topuzu.O vites topuzunu değiştirin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)