çok teşekkürler spoon candır diyorum kesinlikle
![]()
Ankara işiTakoz karlık öne güzel olur. Araca maşallah.
Her yerde ofsetli jant var. Beyaz sık kollu bir jant rengini iyi yansıtabilir
Teşekkürler karlık takamıyorum kırılıyor denedik pişman oldumjant konusunda şuanda bu kalıcı gibi ama viper jant var kafamda degiştirecek olursam
![]()
cstuningstore
Aracı dün akşam Sümerpark avm nin karşısındaki opette gördüm kapı kollarının içinde led vardı sanki. Ayrıca geri vites lambalarıda dikkatimi çekti![]()
takoz karlık o kadar kolay kırılmıyodu bildiğim kadarıyla , güncel hali çok güzel olmuş maşallah
aynen kardeşim düğün vardı oraya gidiyordukkapı kollarında bmw'lerin ışık paketteki gibi led ışık aydınlatma var tam olarak tamamlanmadı projesi ama
geri vites lambasındada typer çakar var doğrudur baya dikkat etmişsin
)
takoz karlık yerine Golf 3 lip aldım kardesim inşallah onu takıcaz ama 2 cm falan mesafe kalıyor onu takıncada ne yapıcaz bilmiyorum sanırım biraz yükseltmenin yada coil almanın zamanıgeldi
Güncel haline 30k xenon ve golf 3 lip ekledik
![]()
cstuningstore
Maşallah araç güzel.Yerinde modifiyeler yapıyorsunuz.Golf karlığı ben de arıyorum ama bulamadım sanayide yedek parçacılarda.Nerden aldınız acaba?
ben kendim satıyorum golf karlığıve diğer vr6 vs. karlıklarda var elimde istediğiniz baska parça varsa temin edebilirim. teşekkür ediyorum bu arada yorumunuz için
![]()
cstuningstore
İçimde hep bi tofaş aşkı olmuştur her ne kadar çevrem apaçi gözüyle baksada,bu biraz daha entel doğan olmuş hoş olmuş,kazasız belasız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)