AZ ve UE kardeşler birlikte bir buluşmaya gittiler.. Oradan sadece bir kare var... güzel bir gündü, kötü bitti SS gti alican kardeşimiz kaza yaptı...
AZ ve UE kardeşler birlikte bir buluşmaya gittiler.. Oradan sadece bir kare var... güzel bir gündü, kötü bitti SS gti alican kardeşimiz kaza yaptı...
"UE 9690" "Stock GTI-6"
"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"
resim boyutunu küçültüp ekliyorum... aracın eski sahibi kapı içlerini deri kaplamış kendisi ama olmamıştı ve kalkmıştı... kapı içlerimizi yaptırdık Atatürk oto sanayi de...
"UE 9690" "Stock GTI-6"
yay varken zor parkediyordum ufak kaldırıma şimdi içeri giriyorum...
![]()
"UE 9690" "Stock GTI-6"
Döşeme işçiliği güzel...Kırmızı dikişler dikkat çekici...Maliyet ne oldu Cem...?
Kardeşim şu arabayı sabırla işleye işleye yapıyorsunya vallahi bravo. Bizim gibi hızlı çekim yapma aman al+yap+sat 5 ay içerisinde![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Kanka ufak ufak vakit buldukça, iyi ustasını buldukça yapıyorum arabayı... Sök tak çok yaptırmıyorum.. Kararlı gidiyorum arabayı turşu etmiyorum.. Eksik tamamlıyorum görsellik katıyorum... Arabadan çok memnunum allah için şimdi daha da içime siniyor.. Sırada sürünmek var ve CRM ye verip bir de baskı balata devirdaim triger değiştikmi.. Gerekeni yaptıkmı aslan yaza gazlamaya ve photo day lere hazır olacak...
"UE 9690" "Stock GTI-6"
Pasta cilamızda tamam...
Gece parlaklığı...
güneş ışığı...
güneş ışığı fotoları araba tozlu))))
sonuç başarılı...
gti 6 logolarımız kapıya yapıştı)))
"UE 9690" "Stock GTI-6"
Maşallah cem hayırlı olsun
Yalnız ya arakayıda kaldır yada önü bas tüm güzelliğini alıyor o kafa yukarıda
Kazasız belesaız sürüşler
Maşallah Cem abi güzel olmuş bagajıda yaptırmışın galiba iyi olmuşDeliğin iptal olması harika olmuş
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Allah kaza bela vermesın Maşallah![]()
maşallah maşallahhh
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)