+1
bu 155 çok temiz görünüyor. içi dışı pırıl pırıl. belli ki bir alfistinin elinde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95650003/detay
+1
bu 155 çok temiz görünüyor. içi dışı pırıl pırıl. belli ki bir alfistinin elinde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95650003/detay
155 Q4 Çok güsel bir aradır ama düzgün bulmak çok zor ve iyi para harcamanız lazım düzgün kaliteli bakım yapılmassa çok üzer ama düzgün bi Q4 çok zevk verir kullanıcısına![]()
Abi elleriniz dert görmesin 2 gündür ara ara girip kaldığım yerden devam ederek büyük bir zevkle okudum. Hep q4 ü merak etmiş ve sahip olmayı istemiştik nasip olmadı inşallah ileride bir gün olurda kullanırım![]()
hayatımda ilk olarak Q4 ü hollandadan gelen bir tanıdığımızın aracı olmasıyla tanıdım.
bu ne biçim araba arkadaş demiştim.biraz turlayınca ağzım kulaklarımda indim arabadan.bu dediğim çok uzun yıllar önceydi.
belki bir çılgınlık yapıp Q4 alıp yapabilirim.kısmet diyelim.araçtan çok uzağım bilgi açısından ama yazdıklarınız aydınlattı bir nebze.alıp kurcalanacaksa 94 ü alınır gerisi biraz uğraştırır gibisinden bir yorum çıkardım.
parmaklarınız dert görmesin.
Bu arada çok güzel paylaşım olmuş Hakan abi. Q4 bana göre emsallerinden biraz daha fazla sağlam. Tek ve en büyük eksisi ağır olması ve 5. vitesin kısa olması(çaresi var). Bu arada asıl q4 için en büyük sorun hararet cehennem gibi sıcak çalışması. Onuda ayarlı termostat ile bir nevi de olsa azaltıyorsunuz. Orjinal beyni 1.4 bara kadar destekler. Bence bu güzel bir artı.
Q4 den sonra beğenebileceğim arac q4 ün 2 katı fiyatı. Aynı zamanda yürütmek için de q4 ün 2 katı para harcamam gerekiyor. Bence hem turbolu hem 4x4 olarak,aynı zamanda alfa olarak yürütmesi en ucuz araba...
Q4 den hiç bir şey olmaz ancak sahibini sinir hastası yapar)
:
![]()
Amaç önemli ya
Kendimi çırak yada kalfalık seviyesinde geliştirmek istiyorum derse insan 155 Q4 alsın
İlla eli birşeyler tutar olur
Kör olsa bile 155 adamı usta yapmasa da kalfa yapar![]()
Bu arada Q4 için konuşuyoruz 155 in diğer modelleri hele ki TS olanları sorunsuz bir şekilde yollarına devam ediyor![]()
Ben bu arabanın goruntusunu her zaman cok karakterli ve karizmatik bulmuşumdur. Şaka bir yana ozellikle onden goruntusu inanılmazdır. Aynada bir Q4 gormek korkutucudur. İçi geniştir. cok rahattır. O yıllara gore cok guzel bir kliması vardır. (Şu anda bile bir cok firma boyle bir klima sunmuyor) Cok yakmasa ve biraz sorunsuz olsa herkesin alıp binecegi efsane bir arabadır. (Ben de bir ara almayı dusunmuştum)
Hakan yazı super olmuş.. Eline saglık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)