cok gusel kazasız belasız ınsallah
kardeş yanlış hatırlıoda olabilirim ama arabanın üstündee siyah far ve stop yokmu şuann.. gerçi öle veya değilll ben hep görüorumm senin arabayıı gerçektenn çok tatlı ve temizz duruyoo..kazasız belasızz...
allah kaza bela vermesin angellerde hayırlı olsun... incirliye gelmeden cekilmiş bu foto![]()
sade ve şık,kazasız belasız kullan.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
maiallah cemcim kazasız belasız sana saxo dan daha çok yaklıyoru bu araç emin olabilirsin ..bş ara bi rolling yapalım bakalım güzl yürüyomu alet![]()
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
4.foto mukemmel cok temız duruyor maşallah
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Maşallah kazasız belasız şık olmuş.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı
doru diosun kanka ahmetin şahin,ama bi bakıma doğru diosun ahmetin gözünde şahin zaten![]()
Team PAŞAOĞLU
araban görüldüğü gibi temiz,motoruda umarım öledir,ve hala etrafta böle 106larla ilgilenen kişileri görmek şaşırtıcı,ön farlarını çok yakıştırdım güzel olmuş arabanın renginden dolayı direk ben burdayım diyor.cantları bende hiç enleme eyer düşünüyorsa birşeyler takmayı,ama illa takıcam diorsanda OZ white tak bilader,en hafif olanlarından ama.maşallah allah kaza bela vermesin.
allah kaza bela vermesinkanka son fotolarda araba fena görünüyor ya muahhaha anladın sen anladın
![]()
heh işte bu halii çokk deliiAL_3591 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
çok güzel maşalllah, nazar değmesin... sanayide şöyle bi inceleme fırsatım oldu, gerçekten insanın aklını başından alıyo...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)