Aracım Ege_c nickli Ege arkadaşıma satılmıştır kendisi umarım bu konudan devam eder![]()
...
Hayirli olur insallah.
DTi
Teşekkur ederim,sagolun.. Moonrock Corsa da Berkay kardeşime hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. Konusunu bile açamadan gittiDaha çok yeni ve çok eksigi var ama Berkay görsel olarakta teknik olarakta Corsalara tabiki çok hakim,listesini bitirip bomba gibi çıkacagına ve benim yapabilecegimden çok daha iyi bir sonuc cıkarabilecegine eminim.. ER Corsayı almış oldugum kadar EGE 94'e de Berkay'ın sahip olması beni bi o kadar heyecanlandırıyor.Gelişimini ve finalini izlemek için sabırsızlanıyorum.O draglarda kendini kanıtladı,şimdi sıra görselde.. Ben de bu post ile birlikte kaldıgı yerden 2 kare fotograf ile devam ediyorum,benim de kafamda kısa bir liste var,ikimizin de ustası zaten aynıydı,İnşallah ER Corsa'yla dahada iyi güçlerle sahip oluruz.
![]()
ER corsa yeni sahibi ege ile artık daha acımasız olması dileklermizle![]()
Bir çok corsa dti yaptım er corsayı berkay kardeşimle ilk önce günlük kullanım için planlayıp yaptıgımız sonra drag yarışına katıldıgımız bir corsa oldu![]()
şimdi max limitleri zorluyoruz inş en hızlı corsa ünvanını kaybetmesine izin vermeyiz
![]()
Vw MK2 GTi
Hergestellt in Deutschland
EXCLUSIVE GARAGE
Çok beğendiğim bir araçtı hala öyle yeni sahibine de hayırlı olsun daha iyi güçlere imza atar inşallah kazasız belasız![]()
Çok daha hızlı olacak inşallah Exclusive sayesinde![]()
...
Eline sağlık abi![]()
Aracı takip eden ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. ER corsayi aldiktan sonra tekrar kisa bi liste yapip, bütçe belirleyip işe koyulduk.2 haftalik bi sürecin sonunda son halimizi almak uzereyiz, bir kaç ufak ayarimiz kaldi.
Kapak israrlarima da Izmirlerden yetişen Tekin Subap Fehmi Tekin'e ayrıca teşekkür ederimBi aksilik cikmazsa son eksikleri de tamamlayip denemelere başlıyoruz.
beklenti kaç hp son işlemlerden sonra? ve öncesi kaç hp idi?
maşallah aracı berkaydan biliyoruz zaten.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Baştan sona keyifle okuduğum bir konu başarılarınız devamını diliyorum.
Takip
Alfa Romeo Ankara
Alfin Otomotiv
Race Werks
Islemlerden önce ölçüm yapılmadi, dolayisiyla ne getirecegini bilemiyorum. önümüzdeki hafta gibi tamamen bitirmiş oluruz sonra da dynoya cikaricaz inşallah dynosheeti de ekleyecegim konuya,GERÇEK bi 200 alsak kafi.. 200+ 201 bile ekstra olur beklentilerimin uzerinde olur.tesekkur ederim![]()
Cok tesekkurler![]()
bilo yine döktürmüş
hadi hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın Er daha da iyi olacak yapılan işlemlerle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)