Maşallah güzel araç![]()
marşpiyerdeki rc yazısına bittim
temin edebilrimyiz acaba 1 ciftte bana![]()
LiveFastDieYoung ~
eksiği yok fazlası var hatta o arkadaki siyah sticerlar gitse daha iyi görünür eminimmaşallah iyi bir 207
Hayırlı olsun egzos Serdar, arkada ki RC logosunu da sök bence. Çok kalabalık duruyor bagaj bu şekilde.
Sag arka jant uzerinde cok goze batmayacak sekilde kilcal cizik vardi diger 3 jantda ise herhangi bir cizik dahi olmamasina ragmen gun metal'a boyama fikri icime islemisti.
Usenmeden islemlere basladim . Uzerinde boya var dige guzelce icini ve disini zimparalayip yikadiktan sonra ufak bir kismini boyamayi denedim ama olmayacagi belliydi o yuzden astarlayip , son kat boya ve vernik ile islemi bitirdim.
Ayni uygulamayi onceki aracimda da yapmistim.. Konusuda asagida ..
106 Jant boyama
Normalde oldukca koyu bir renk icerisine yine ayni markanin yine tofas grubunun gumus grisinden 10 grm kadar girerek bu rengi yakaladim.
![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
jant rengi çok güzel olmuş ne çok koyu ne de fazla parlak oem gibi duruyo
jantlar çok iyi olmuş gerçekten. araca zaten söylenecek bişey yok, on numara.
ben de jantları bu renk yapmak istiyorum, 206 quiksilverda gri altına gunmetal sirocco jant nasıl durur acaba?? :S
maşallah kazasız belsaız
Maşallah kazasız belasız egzozun videosu var mı ? SS'in sesini merak ettim
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
on numara bi çalışma olmuş serdar abi aracada yakışmış ama benim kafada jant rengi olarak hala Corsa Nürburgrıng Edition'un rengi var![]()
Senin ben plakanı bükerim) kardeşim maşallah mal boncuk coilleride tak çak yere makinayı bekliyorum trabzona
![]()
maşşalallaah yavrum cihanada selam alayınıza selam![]()
kazasız belasız beyaz meleğine : ) dövmelerini sevdiğim seni : )
- K -
________
Dr.Ecu
kank plakayi keske 61 alsaymisim diyorum. Trabzon'da tuv'e gondermiyormus emniyet arabayi tescil icin. Allah nasip ederse Agustos'un son haftasi oradayim. Cok sagol
Sagolasin kardesim. Aynen o renk cok guzel konustugumuz gibi ama bu da fena olmadi
Tesekkurler , video yok. 70 mm downpipe ile ses biraz daha tatminkar olur diye dusunuyorum. Su an polis ile arkali-onlu cok rahat gidebilecek durumda normal devirde. bastigimda ise normal ayarda bir ses veriyor. SS'ten cok guclu bir ses alan gormedim zaten. Ama performansa katkisi tartisilmaz.
sagolasin
bence hic ugrasma 206 RC janti candir , sagolasin
aynen tonu iyi yakaladik zevke gore goz karari ayarlanabilecek birsey cok sagol ..
hahaha sagolasin kank ALLAH razi olsun eksik olma
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)