o lpg i araçtan sökmekle başlaorjinal araci baz alarak yenilemeye çalış derim aslında çok iyi arabadir da kiymetini bilememiş sahibi sanirim. Fransa da rallycar olarak görmüştüm adeta tutuldum diyebilirim.
o lpg i araçtan sökmekle başlaorjinal araci baz alarak yenilemeye çalış derim aslında çok iyi arabadir da kiymetini bilememiş sahibi sanirim. Fransa da rallycar olarak görmüştüm adeta tutuldum diyebilirim.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
hayırlı olsun kardeş, cidden abilerimizin/arkadaşlarımızın dediği gibi zor bi araç almışsın. hem eski, hem turbo. baya birşeyler oğrenmen gerekecek. ben de çok bildiğimden değil zamanla öğreniyoruz ufak tefek. bence de üstte bahsedilen gibi blow offtan başlayabilirsin araştırmaya. ve zaten zor bi araç olduğu için, benzinle kullanman gerekiyor zaten ama ülke şartlarından ötürü benzinde bin diyemeyeceğim ama en azından lpgde sıkıştırma arabayı bence. tekrar hayırlı ugurlu olsun, çok yetenekli bi hale gelebilir araban onu da unutma
Ankarada wos cu bi arkadaş almıştı takasla yine2sene olmuştur ama, güle güle kullanın : bi de el freni vardı havalımıydı neydi duruyomu acaba
![]()
@qatrioşuan harika gidişi var rallycar için bu araçlar çok harika alfa remeo sprint vardı bi ara babamba o bile bunun kadar agresif degildi
@burakgunay buyuk konu bu işte çok fena yakıyor mu desem normal mi desem benzin mi pahalı cumartesi günü sağlam bi video ile başlığı guncellıcem
@Aytacd aanaaaaa evet evet dediğin gibi hocam havalı frenmiş önceki sahibi demıstı dedıgı gıbı de baska bıldıklerınız varmı abi?
zenginsen sıkıntı yok araba güzel...Hayırlı uğurlu olsun
ama paran yok bütçen sınırlıysa geçmiş olsun![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
@dc_crx günlük olarak araç kullanmıyorum hocam iyice araştırıcam bilmedıgım cok sey var... bıraz yol kat etmem lazım sonrası ıcın beklemedeyım...![]()
Çok zor bir araç, özelikle 11TXE'den sonra...
Bu tip araçların doktoru sahibidir, adamı sanayide parçalarlar. Kendini geliştir, cuflarla ve vanalarla binilmesi zor otomobil.
İngilizler sever bunları...
Herşey yolundaysa çokta kurcalamayin...banada cok hizli geldi, askere gidicem, babam da kiziyor zaten hatta evlenicem 4 kapi lazim cocugum olabilir vs sebeplerle... anladın sen onu. Yoksa kimseye "hanımı bu araba çok hizli" demez.
@ZaZy eyv..
@Safak bana karışan pek olmaz ailede yani laf etmezler şu şöyle felan diye ama dikkatli kullanırım ufak şeyde tamirci kapısı calmam fakat bu aracta baska bısı var blow off çufflamasınu duyunca kendımı alamıyorum aractan
@muhammet.325 inşallah hocam dedikleri gibi varsa zaten dyno testinde 260 240hp cıkarsa kavanoza koyup saklarım o derece satan adam 240 beygir dedi, burdan bı arkadasa ankarada 300hp demısler) bakalım neler olucak dyno da
Vana varsa kesin manifoldda vardır bundaŞaka bi yana 2,3 hafta önce metrocity vale parkında gördüm aracı kaputu açık sahibi bişeyler yapıyodu. Artık vana takılımı kaldı nedir. Hayırlı olsun. Kazasız ugraşsız günlerde binmek nasip olsun.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
@Slow Rider abi içerde vites kutsunun orada vana avaryemın ederım sasısrdım bugun detaylı cekıcem duzgun bakamdım bıle yorgunluktan
Bu meşhur vana eksoz için olmasın.Vana açınca eksozdan ses çıkıyor + 50 hp ?![]()
Hayırlı olsun
Kardesim aracin hayirli olsun.1 sene icinde herseyiyle ogrenirisn keyifli keyifli binersin.sadece yapman gereken 2 cocugun varmis bu 3 oldu yani cocuklarina nasil ilgi ozen gosteriosan bu aracada ayni sekilde
Cok bilmisler arada cikip atlarlar bu sitede dalga gecmek amacli.mütevaziliğin agir basmis onlara uzatmamislar
Nazar degmesin tekrardan hayirlisi olsun..
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)