Ailenin fertlerinden bir tanesinin ölümünü göze almak yerine git alın terinle tabiri caizse köpek gibi çalış yeme içme al o arabayı keyfinle bin.
1 araba uğruna yazık günah. Laflara bak. Bir an önce psikoloğa git bence.
Ailenin fertlerinden bir tanesinin ölümünü göze almak yerine git alın terinle tabiri caizse köpek gibi çalış yeme içme al o arabayı keyfinle bin.
1 araba uğruna yazık günah. Laflara bak. Bir an önce psikoloğa git bence.
duadan başka çarem kalmıyor 1 yıldır dua ediyorum kabul olmayıncada ister istemez isyan ediyorum anlamıyorum kendimi kontrol edemiyorum her resmini gördüğümde her uyandığımda aklıma direk s2k geliyor kendimi kaybediyorum belki size şaka gibi gelir ama artık çileden çıkıyorum
dostum s2000 herkesın hayaliinan bende dıyordum 1 hondam olsun baska bısey ıstemem ama kac tane hondam oldu bılmyrm. bu kadar cok baglanma bnce s2000 sahıbı olursun bu sefer daha üstünü istersın daha pahalısını istersın. bu işler böyle arkası gelmez.
bence s2000 den once baska ucuz yollu bı araba edin onunla ilgilen bseyler yap, belkı bir nebze unutursun.
Kazandığınız para kötü bir para değil. Ben olsam önce vtec alır nefs körler para biriktire biriktire model yenilerdim. Vtece airmass egzoz takınca sesleri bi hayli benzer oluyor zaten. Yağmasa da gürler.
Bunun dışında Allah sağlığını ve aileni almasından elinden öncelikle geri kalan herşey kısmetse olur.
S2000 almak icin rahat olmak lazım.Kredi oderken rahat binemezsin.S2000 olan bi kanki yap kendine.Biraz dizginler seni.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
sanırım bekarsın. dişini sık ayda 500tl harca 2000 lira kenara koy, 2 senede 48bın tl para yapar.
üstünüde kredı cekersın. bu şekılde hıc bı banka 60-70 bın kredı vermez.
Vay arkadas bi benim hevesim olmadi s2k , vti oldu ep3 oldu ama ne hikmetse sarmadi beni iyi hos guzelde bu kadar isyankar vs bu laflari kuracak sekilde dusunmeyin Allah bir gun en iyisini verir muhakkak Allah hakkinda hayirlisini versin ne diyim
Ehliyetin varmı senin ? Önce onu al bence
inci sözlük
sen kimsin? Necisin adın sanın ne ?
piyasayı düşürmek için mi bu yazılar ?
makara konusu mu ?
ilk konun bu ksura bakma ilginç geldi.+ olarak
eğer bu dediklerinde ciddi isen bence ailenle konuşma vakti gelmiş,psikolojik tedavi ol derim.Gerekirse ilaç tedavisi vs.
Sen almaktan bahsedıyosun ama kiralayınca makas atamicam diyosun,yahu az mantıklı ol kendin krediyle alınca kaza bela bi durumda ne yapıcaksın bunu dusunmen lazımmken.Keyifinin peşinden gitmek yerine sen makas derdindesin..
- K -
________
Dr.Ecu
Bu ne saçmalıktır anlamdım. Ben inanmıyorum gerçek olduğuna bizi burda makaraya sarma peşinde belliki.
bu kadar seviyorsan git konuş bence
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)