Allah akıl fikir versin sen bence makara falan yapıyosun madem durumun yok okadar git kirala demişler sonra makas atarım kaza yaparımdan bahsediyosun
Allah akıl fikir versin sen bence makara falan yapıyosun madem durumun yok okadar git kirala demişler sonra makas atarım kaza yaparımdan bahsediyosun
senin ben ağzına yüzüne sıçayım kafanı kırayım gerizekalı seni lan öküz ailene bişey olsa o teneke parçası gerimi getirecek it herif 2500 lira alıyormuş yok şuymuş buymuş götüne sokarsın o arabayı
sabah sabah şuna bak ya sinirlerim kalktı ailesiyle onu geçtim hadi bir canlıyla teneke parçasını bir tutuyor sığır herif o maaşı almanı sağlayan senin ailen it araba alamadıysan ne darlıyosun insanları yok s2000 e binememişte bişey yapamamışta evine ekmek götüremeyenler var aç duranlar var salak herif
lan şu an yanımda olsan çok fena döverdim seni emin ol
körler sağırlar
bu ite başka sövecek varmı banlıcam ona göre son yazacak olanlar yazsın içini döksün
körler sağırlar
Aileden birinin caniyla s2000 kiyaslamak nedir aq ? Kufur etmeye bile degmezsin
ya abi baksana salağın konuştuğu laflara umarım şaka yapıyordur diyecem ama bunun şakası bile olmaz ki yok isyan ediyorum alamadım 2500 lira alıyorum şu bu alacak olan adam yemez içmez yine alır da ailesi hakkında konuştuklarına bak
ah yanımda olacaktı şu an ah sanayide ben ona s2000 yapardım![]()
körler sağırlar
hislerimize tercüman oldun semih!
Allah ıslah etsin ne diyim...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
bence makara yapıyor yada gerçekten karaktersiz biri bu
yazık yaa insanlar egolarının kurbanı olur bazen tamamda bu nedir yaa acıdım sana değil ailene acıdım bu yaşa getirmişler seni sölediklerine bak yazık çok yazık demekten başka hiçbişe gelmio içimden
yazdıklarına bak karaktersizin yaa.. İnşallah hayatında el arabasından başka bi araba göremezsin..
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
bende okuyunca şaşırdım dalga geçiyor yine birisi diye düşündüm
Allah akıl fikir versin acilen tedavi görmelisin eger bu yazdıkların doğru ise
bu arada sen bu arabaya sahip olamazsın inşallah çünkü kazara aldığını hayal ettim günahsız bir ailenin ölümüne sebep olursun sen
bu elemana s2000 alip icine bindirmeden pert etmek lazim.
akrabağ evlılginden oldugu nasıl belli oluyor![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)