Arabanızın duruşu ve rengi oldukça güzel.98 1,6 motoru vardı bende,kalkışta yavaştı hızlandıkça açılıyordu.Kazasız,belasız binmenizi dilerim.
Arabanızın duruşu ve rengi oldukça güzel.98 1,6 motoru vardı bende,kalkışta yavaştı hızlandıkça açılıyordu.Kazasız,belasız binmenizi dilerim.
Vee kaldığımız yerden devam uzun uğraşlar sonucu bulduğum gt jantlarım .))
(Resimler çok kalite değil profda hiç çekemedik hayırlısı bakalım .)
Bir numara filmlerimizide tazelemiş olduk önlerde yoktu zaten arkalarda iptaldi .)
CDR 500 Orjinal cd çalarımızda konsolda yerini aldı .)
KW yürürümüz ona emanet .)
Dönüş yolu Yozgat molası havalar ok .)
![]()
Maasallah rengi cok ozel 1999-2011 arasi iki tane b kasa vardi evde. Baya ugrastirmisti ama rahat arabaydi. Gt jantlari ilac olmus. Iyi gunlerde kullanin
masallah topragım aracını bı kac kez gördüm guzel araç . bu arada aynı mahalledeyiz sanirim
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
bazen uğraştırıcı olabiliyor ama seviyorum bu kasayı gt jantlarıda taktıklarım arasında en sevdiğim oldu .)
Teşekkürler sağolun .)
Teşekkürler kardeşim sağolasın aynı mahalledeyiz sanırım bende gördüm 106larınızı .) bu aralar kayseride pek bulunamıyorum sadece .)
Nedense gt jantlarını yakıştıramadım bu kadar guzel duran bi body kite oem olmamalı bence bir önceki jantların daha şık duruyordu. Tabi kan senin damar senin bişey diyememMaşşallah arabanı beğeniyorum, kazasız belasız.
teşekkürler kardeşim ya bıgun geri donerım dıye o jantlarımda duruyor ama en guzeli oem hafiflik balans vs. 5x110 çok zor bi ölbü sevdiğim tüm müdeller 5x112 çıkıyor haliyle delik bozuyorum zamanla artık uğraşmak istemedim seviyordum gt modelinide epey bi süre boyle artık .)
Maşallah Toprak![]()
teşekkürler kardeşim ya bıgun geri donerım dıye o jantlarımda duruyor ama en guzeli oem hafiflik balans vs. 5x110 çok zor bi ölbü sevdiğim tüm müdeller 5x112 çıkıyor haliyle delik bozuyorum zamanla artık uğraşmak istemedim seviyordum gt modelinide epey bi süre boyle artık .)
Farlar orjin olursa araç harika olacak bence. Rengi, jantları, egzozu her şey ayarında olmuş. Maşallah.
Kafadan 1 tık daha basılsa daha mı iyi durur? Diğer jantlarda sürtme yapabilirdi belki ama bunla sürtmez sanki. Maşallah Opelim.net den de takip ediyodum Allah kaza bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)