maşallah ciğer böbrek kokareç akciğer bağırsak ne ararsan var canlı gidişine şahit oluyoruz her akşam
Kazasız belasız kanka![]()
maşallah ciğer böbrek kokareç akciğer bağırsak ne ararsan var canlı gidişine şahit oluyoruz her akşam
Kazasız belasız kanka![]()
Böyle konular için ayrı bir bölüm açılmalı aslında ayrıcalıklı arabalar bence..Benim eski konularım belki fikir veren bi taraf yakalarsın. allah kaza bela vermesin.
http://www.techturkey.com/forum/otom...l-amcadan.html
http://www.techturkey.com/forum/otom...teyzostan.html
maşallah bro araban gidişiylede duruşuylada muazzam güzellikte ALLAH kaza bela vermesin keyifli gazlamalar![]()
Cok tsk ederim özgür abi saolsun kirmadi bizi ama cok cektirdi bi tamam diyor bi vazgectim diyor![]()
Sonunda alabildik ondan GS yi.bi defa basmis otobanda 210 u gecmis anlata anlata bitiremedicok saolun cok tsk ederim
Tsk ederim bro seninde yeni aldigin gti yilan gibi sanada hayirli olsun![]()
Sinir stres bize gore degil aga
Maşallah Denizcan abi ciddi çok temiz bir araç.Allah kaza,bela göstermesin , herkese nasip olmaz böyle kupon araç![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Denizcan abi ilk olarak şöyle söyleyim kendi kişiliğin ve karakterin kadar arabanda cok temiz abicim ve bi o kadarda atarlı makinayürümesi zaten dillere destan 41 kere Maşallah Saxo Vts'ye
![]()
Saxo siyah bir başka oluyormuş, orjinalliği fazla bozulmadan makyajlanırsa çok güzel olur![]()
Aracı Kırklareli'den aldınız sanırım
Gerçekten çok düzgün bir araç;
Bir kere bile gazlamasını, gereksiz hareketini görmediğim bir araç.
Maşallah, kazasız belasız![]()
Alican kardesim cok tsk ederim sende tertemiz bi insansin seviyorum seni cnm kardesim
Cenkercim cok tsk ettim plaka tam senlik istedigin zaman polo gti'a takabilirsin
Tsk ederim degisiklik olarak bi jant olarak dusunuyorum simdilik baska bsy yapmam
Evet oleymis hayati boyunca bi kez otobanda gazlamis onuda hep anlatiyor ozgur abim![]()
Tsk ederim saolasin
Tsk ederim![]()
Sinir stres bize gore degil aga
maaşallah kazasız belasız guncel halini bekliyoruz![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
denizcan kardeşim maşallah aracına telerin her daim düz bassın![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)