maşallah okan.zımba gibi allah kaza bela vermesin.
teşekkürler saolasıncümleten kazasız belasız..
trakyamızdan güçlü birşeyler çıkmaması için bir neden yok dedik yola koyulduk biliosun Güven uzun zamandır kafamda olan bir projeydi zaten birimiz yapması gerekiyordu o adımıda ben attım inş diğer arkadaşlarada örnek olur dahada hızlı makinalar çıkar trakyamızdan
Demir abi çok saol gerçekten zor ama güzel bir proje oldu şuanlık dynoya hiç çıkmadım çünkü kafamdakileri tam olarak uygulamış değilim en azından headers ve yakıttan sonra avansımızıda istediğimiz orana çekince inş güzel bir rakam bekliyoruz şuan herhangi bir tahminimiz yok bu arada itb için o scoop biraz aceleye geldi bizde biraz sabırsızlık var hemen ayak üstü deldik öle kaldı ama dediğin gibi üstüne bi scoop yapacaz ince detaylarını düşünicem ama zaten kaputu fiber yapma durumumuzda var sırayla hepsini yapıcaz inş güzel dileklerin içinde teşekkürler
saol can uğraşınca didinince bir yerlere getiriliyor illa ki gecemizi gündüzümüze kattığımız çok oldu çok kafa patlattık sorunlar yaşadık ama sonunda sağlıklı bir şekilde sorunsuz yürüyoruz gelde deneyek gene zaten denemeye araç yok buralarda
Saolasın cümleten kazasız belasız inş
al abi bunlar senin için
inş abi zamanla çok daha iyi yerlere gelecektir umudumuz o eksiklerin giderilmesi için çalışmalara başladık![]()
Sabırsızlığını eksikleri halletmedede göster bence okan
kapıları değilde, komple bagaj kapağı cam dahil yani ve fiber kaput yap yeterli olur bence.
maşallah, beklenmedik bişeyler cıkarmak insanı mutlu ediyor anlayabiliyorum seni![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
maşallah okan bence imkanların dogrultasın çok iyi iş çıkartık ve diyorum 10x yürür o araba o yüzden yapacaklarından sonra süreni bekliyorum
allah nazarlardan korusun
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
keşke usta sıkıntısı zaman sıkıntısı işleri ayarlama sorunları olmasa yarın bile hallederim bikerettecustom garage ile bir konuşacaz headers için sökme işlemini burda fiberci arkadaşım var onla konuşacam ama atladığın nokta benim araç hb değil arka bagaj ile arka cam ayrı cam sabit yani
bagaj desen ufacık bişi toplam 10kg ben sökmüştüm bi ara ölçtümkaput daha ağır bagajdan
cam ve kapı olayına girersem epey hafifler
hedef 10sninş eksiklerden sonra bende çok umutluyum havalarda biraz düzelse çok daha hızlı olacakta iş durumu hava durumu nakit durumu zamanlaması birde istanbuldan uzakta olmam bazı şeyleri hep aksatıyor ama hepsini halledecez kısmetse
![]()
ozaman yenı bı kapak alıp bu ısın uzmanı kısılerden bırıne savas motorsportsa, ppr kaana yada savas pasaogluna ısletırsen araban cok cok daha ıyı sonuclar verecektır. uzman olmadan ıslenmıs gelısıguzel yapılmıs bı kapak arabayı gerıye dusurur benden tavsıye
kapağın işlenmesinin gelişi gidişi olmaz ben kimsenin gösteremeyeceği ilgi alakayla 2 gün gece gündüz uğraştım para versem bu kadar ince ve detaylı bir kişinin uğraşacağını sanmam çünkü o işi 3-4 bin verseler yapmam başkası için.. ha tabiki makine ölçümle falan yapılmış birşey değil ama kapağı en son yaptığımız için yapıldıktan sonra ki farkıda gözle gördük emin ol bir kapak işlemesinden daha fazla boy alınamazdı şaşırdıko yüzden sökmek gibi hiç düşüncem yok hatta üstüne para verseler polish yapacaz diye gene söküp uğraşmam o derece yani
zaten kapağın ne getirip ne götürdüğünü wideband tan çok güzel şekilde gördük şu kadar söyliyim 12.2 olan dip gaz afr mi 13.0 13.1 e çekti ki daha ayar hala eski kapağa göre daha yeni ayar yapılmadı
ama düşüncen tavsiyen için teşekkürler selçuk belkide dediğin gibi daha alacağımız şeyler vardır ama benim için şuanda fazlası imkansız gibi düşüncem bu yönde![]()
Maşallah bro, henüz çok tazeyken bu kadar gideceğini kimse tahmin edemezdi herhalde alınacak çok daha yolun ve boyun var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)