doğrudur abi ama ne bilim sanki daha iyisi yapılamazmış gibime geliyor heralde çok uğraştığım için kimse o özeni göstermez diye biliç altı yapmışım kendime haklısındır belkide
aynen abi inş daha çok yolumuz var şuan önemli tek sorunum hafifletme ***** araç 1100kg dan fazlaşuan sadece koltuklar sökük onlarda toplasan 50kg ya gelir ya gelmez.
sadece genişletip parlatmak değil derken ? başka ne gibi bir işlem yapılıo ki ?
ben sadece kendi düşüncemi söylüyorum selçuk belkide daha alınacak güçler vardır ama genişik desen nerdeyse kapağın yağ su kanallarına girecektim o derece açtım ve çok ince zımpara ve parlatma malzemeleriyle 2-3 gün uğraştım yani bu kadar uğraştan sonra yine o kapağı açıp birine verip bir bak sende işle demek artık bana saçma geliyor o yüzden düşünmüyorum ama önerim için saol
dip not olsun kapağı işledikten sonra henüz daha magic murat ayarımı güncellemedi güncelledikten sonra dahada bariz bir iyileşme bekliyorum kendim kurcalamak istemiyorum ayarları o yüzden bir an önce maslağa gitmek istiyorum.
şu flow test olaylarına gireceksen gerek yok klasik muhabetleri katmıyorum ben yapılabilecek herşeyi yaptım insan işi başka ekstra hiç bişi yapılamaz (race port die bahsedilen işlem yapılırsa belki biraz daha bişiler alınabilir) ha makina ölçüm vs vs olaylarını söylüyorsan başında söyledim olabilir onlar olmadan yaptım tek eksiğim onlar yoksa kapağı tek başıma odaya kapanıp işlemedim yanımda daha önce bu işte tecrübeli Aytuğ abim vardı ki bir çok clio rs kapağı işlemiş insan kendisi oda yanımdaydı sorun yok kapak katletme vs vs saçmalıklarına gerek yok katletilen kapak bir araca 5 boy vermez emin ol neyse uzatmayalım ben yaptığım işi ve sonucunu gördüm o yüzden no problem![]()
yaptığımız işlemden sonra farkı görünce bir kapaktan daha fazla boy alınamazdı diye düşündük dedim neyse benim keyfim yerinde sende rahat ol boşver böyle şeyleri kapak işi oke bizim için sana göre daha iyisi olabilirse doğrudur her video paylaşımımda yazarım selçuğa göre bi 1-2 boyumuz daha var kapaktan diye anlaştık![]()
Ugraslarin karsilik vermis bu sene ses getiren araclardan olucakmasallah
Bro f7r dan bole bi guc cikacagi aklimin ucundan gecmezdu vala helal olsun diyorum kendi basina ugrasiyosun![]()
Sinir stres bize gore degil aga
Okan bence selçuk haklı tamam sen kapagına ekip olarak emek vermişsin canla başla bişeyler ortaya çıkarmışsınız maşallah ama piyasada senin yaptıgın kapağın aynısını haftada 10kere yapan ustalar war selçuğun sana demek istediği profosyonel bi yardm alırsan kapak için araban için çok daha iyi olabilir adam kötülüğünü istemiyo
Bu arada tekrardan maşallah arabana allah nazarlardan korusun![]()
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
eyw kankadahada iyi olacak inş bi kere yapacaz tam yapacaz böyle bişeyi hep yapacam diyordum zaten sonunda gerçekleşti hayaller
Ertuğrul kapak işleme olayını gözünüzde çok büyütüyorsunuz ben zaten daha önce bu işlerle uğraşmış bir abimle beraber yaptım kapağı yapıldıktan sonraki farkıda gördüm yani öle selçuğun dediği gibi yeni kapak alacakmışımda birine verecekmişim parayla yaptıracakmışımda vs vs böyle bir saçmalık yok hatta daha iyisi olacaksa bile 1-2 boy daha alacam diye 2-3 bin para veremem ayrıca birşeyleri kendin yaptığın zaman o haz ve zevk bambaşka oluyor öyle ise en başından verirdim stockken f7r ı birsürü yer var araç yükleyen alın bu paraya yapın bana hazır araba verin der çıkardım işin içinden selçuk bana ancak öneri olarak bunu söyleyebilir yaptığım işi eleştiremez hayatında kaç kere kapak işleyip arabasına takmışta konuşuo ? o yüzden geçsin onları kendine güvenmiyorsa o kısım beniilgilendirmez kendi araçlarının polisihi cartını curtunu başkasına yaptırsın ben iyi oldu yeterli diyorsam yeterlidir aracımla kendim uğraşıyorum bundanda şikayetçi değilim bu yüzden onun bunun lafıyla iş yapmam bensaolasın yinede cümleten kazasız belasız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)