59 plakanın sesi yıkım maşallah ikisine de![]()
Çok teşekkürler
Kankacım teşekkürler.Desteğinle hava tabancası seyyar ışık sayesinde çok rahatlattın beni bekliyorum müsait olduğunda gelmeniCrx i sattığına daha çok pişman olcaksın
Araban yakın zamanda hazır gel al
Valla çekinilcek pek birşey yok ben kolay söktümÇok teşekkür ederim
Teşekkürler
Eyvallah hacı rosso delsolun sesi birazcık hard mahalleden çıkarken çekinerek çıkartıyoruz![]()
Kardeşim emeğine sağlık mükemmel iş çıkartmışsın. Kazasız belasız ağız tadıyla binmen dileğiyleVideo isteriz
![]()
Çok teşekkürler
Efe çok sağol kardeşimHerşey bittikten sonra güzel bi video çekmeyi düşünüyorum
Dün yalıtımı bitirdim iç kısıma tamamen yetti malzeme bagaja yetmedi bagajı bi süre askıya aldım malzemeyi alıp tekrardan başlıcam, içini toplamadan önce müzik sistemini yeniledim kablolar değişti bass kutum çok büyük hacimliydi onu küçülttüm 30 cm ye uygun kutu aldım ve şuan ses tam istediğim gibi kaliteli oldu.. Bugünde vakit harcayıp içini toparladım taban halısını yıkatmıştım takmadan tekrardan kokulu ilaç sıkıp temizledim sıfır gibi olduAkşam üstü buğra kardeşim geldi onun yardımıyla içini kısa zamanda topladım ve parçalar bakalitler sapasağlam oldu tıkırdılar sesler gitti.. Kapı döşemelerini takmadım onların klipslerini yenilicem öyle takıcam, cam mekanizmasını kapı menteşelerini balata spreyli ile yıkadım tekrardan gresledim onlarda tertemiz oldular.. Döşemeleri alkantra yaptırdığımda malzemem artmıştı, bugün baktım vites körüğü el freni döşemesi çok çirkin duruyor derisi eskiyip yırtıklar vardı onlarıda söktüm eskilerini dikişlerinden ayırıp ölçülerini aldım.Mahallede iyi bi terzi var direk ona gittim kırmızı dikişli diktirdim onuda aradan çıkartmış oldum
Koltukların ayaklarını yaptırmam gerek döşemeleri taktıktan sonra denemek için koydum içine ve arabama tekrardan aşık oldumGelelim fotoğraflara
![]()
Kankacım ellerine sağlık, çok güzel oldu bence. Koltuk kızakları da sorun çıkarmasaydı daha güzel olacaktı.![]()
del sol ler ayrı bir güzel maşallah
Maşallah rabbim kaza bela vermesin inşallah aracın içi çok iyi olmuş fakat eğer direksiyonuda değiştirirsen dahada bir keyif alırsın![]()
yeni yapılan işlem fotoğraflarını da paylaşırmısınız lütfen ...
Koltuklarla mutlu sonu yaşadım sonunda taktımtakmadan tam 2hafta işten vakit buldukca taktırmak için yer gezdim ve anadolu yakasında hiçbiryer bulamadım altına profil yapmak için, çok basit olmasına rağmen anlatıyorum nasıl yapılabileceğini kimse uğraşmadı tek yer yaparım dedi oda 350tl para istedi!! Okadar para verene kadar koltukları satarım takmam daha iyi diye düşündüm.Neyse asıl olayımıza gelirsek sürekli gidip geldiğim kafasını şişirdiğim tornacı vardı ama yapmak istemiyordu en sonunda keyifli gününü denk getirip işi yaptırmayı becerdim
çokda güzel oldu koltukların yüksekliği olsun sağ sol eşitlikleri olsun herşey tam istediğim gibi oldu.Delsol koltuğu söken varsa bilir ayakların hiçbirinin ölcüsü yüksekliği birbirini tutmadığı için milimetrik uğraşmak gerekiyordu yoksa ya delik tutmuyor yada kızak rahat hareket etmiyor kasıldığı için.Koltuklar çukurda kalmasın diyede kızakla profil arasına arka taraflara 2cm lik tornada içinden vida geçicek yuvarlak demir yaptık.Gelelim fotoğraflara
Bu arada kapı klipslerinide bostancı sanayide star klipsden buldum onlarıda aradan çıkarttım kapılar artık taş gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)