DTM altı yazıyı görmesem senin olduğuna(Türk olduğun için) inanmazdım herhalde :)
İyi günlerde, dikkatli kullan.
Printable View
DTM altı yazıyı görmesem senin olduğuna(Türk olduğun için) inanmazdım herhalde :)
İyi günlerde, dikkatli kullan.
Forumda rx-7 de görmek nasip oldu. Çok güzel yapmışsınız elinize yüreğinize sağlık:)
bomba araba olur türkiye için
Her parcasi ayri guzel :)
şimdi body kitten birisi katliyam der diye çok korkuyorum :D
maşallah az kalır yeminle yan koltukta oturmak için neler verirdim bir bilseniz
Tek kelime ile muthis secilen parcalar da cok iyi ozellikle eksoz ben sadece stoplari begenmedim jantlarda nedendir bilmiyorum ama fd ye en cok 18 inch arkalar 10,5 lipten offset enkei rpf01 yakistiriyorum kazasiz belasiz cok unique bir araca sahipsiniz
Iltifatlar icin tskr ederim arkadaslar!
Kismet olursa seneye yazin turkiye yollarininda karsilasabiliriz :)
Altindaki jantlar asil jantlari degildir :) yeni jant siparisi verdim ama daha gelmediler.
Onler 18x10 arkalar 18x11,5
temelli dönüp aracı tr plakalı yapacaksanız direksiyonu sola alıp gelin (ma plaka yapacaksanız gerek yok )
Maşallah kazasız belasız , renge hayran kaldım her bir parçası ayrı ayrı çok yakışmış , bana göre eleştirilecek hiç bir yeri yok , olursada kulak asmayın ztn :)
ben olsam dönmem :) maşallah aracınıza :)
mşallah aracınıza özellikle 2. foto çok güzel :)
Böyle şeyler görmek gerçekten güzel. Maşallah :)
Araca maşallah, kazasız belasız kesin dönüş yapacaksanız rhd problem olacak.
Maşallah, ilk başta biri bizi kandırıyor sandım ama kanat altındaki yazıyı görünce ben de anladım bu aracın sahibinin Türk olduğuna :D Daha çok fotoğraf istiyoruz :D
Maaşallah işte modifiye budur..
Masalhhh kazasız belasız çok iii gerçekten :icon_tup:
aracınıza maşallah gerçekten çok güzel ama tr'ye getirip araca eziyet etmeye gerek yok bence :) buranın yolları ve polisleri bu aracı rahat bırakmazlar.