Maşallah kazasız belasız kullanın, japonyadan fırlamış gibi duruyor kullanmasıda çok zevklidir bunu, tr'ye geliceği için memnun oldum..
Printable View
Maşallah kazasız belasız kullanın, japonyadan fırlamış gibi duruyor kullanmasıda çok zevklidir bunu, tr'ye geliceği için memnun oldum..
maşallah araca TR de sayılı olur herhalde :)
Herseyi ile mukemmel duruyor.
Araci kisa sure kullanmak icinmi yoksa temellimi TR ye getirececeksiniz? Eger temelli ise prosedurleri buradan yada pm ile kisaca paylasabilirmisiniz?
Tesekkur ederim guzel sozleriniz icin!
Turist olarak ilk 6ay kullanacam, sonrasinda turkiyede devamli surebilmek icin elimden geleni yapacam.
gerekirse belcika vatandasligimi yakarim :)
Bu konuda bana yardimci olabilecek arkadaslar bana pm atabilirlermi?
Suan lhd swap kiti hazir yani rhd gecici
Çok can yakar :)
Kazasiz belasiz kullanin kiymetli bi arac. Bu arada 2. Resimdeki audinin modeli nedir
millet bunu bile boklamaya calismis. tr sinirlarindaki en guzel araclardan biri olmaya aday bence. hatta soyle yapalim siz gelmeyin biz forumcak belcikaya yerleselim :)
Bildiğin tokyo drift yahu :) Maşallah
Verdiğiniz bütün emeklere sonsuz saygı duyuyorum. Yapılan işler de, çekilen fotoğraflar da birbirinden mükemmel. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
Oncelikle cok sanslisiniz fd3 rx-7 ye sahir oldugunuz icin :) hep hayalimdeki araclardan birisidir, ben hic ellemeden tamamen sade binmeyi tercih ederdim... Araciniz tabiki ozel olarak hazirlanmis yanlis anlaslmasin elestiri yok (emeginize saglik):) insallah turkiye yollarinda bir adet daha rx-7 gormus oluruz.
Aracın modifikasyonu mükemmel olmuş ancak affınıza sığınarak gözüme takılan birşeyi belirtmek istiyorum Sol ön çamurluk ve Ön Tampon güzel oturmamış gibi görünüyor aynı zamanda sağ arka çamurluk ve tamponda da çizgi düzgün görünmedi gözüme belki fotoğraftan öyle görünüyordur amacım aracı boklamak değil kesinlikle ancak ufak dokunuşlarla düzeltilebilir eğer gerçekte ' de öyle ise.
yolda görürsem önünüze kırarım. şu dünyada tek sahip olmak istediğin araba ne deseler en pahalısından en nadirine hiçbiri umurumda olmaz sadece ve sadece fd3s rx7 derim. maşallah. ülkeye sokmakta iyi şanslar. permi olaylarını bir araştırın orada 5 seneden fazla sahibiyseniz eğer bir şansınız oluyordu sanırım kesin dönüş yapıyorsanız. eğer yasalar değişmediyse. bunu bir araştırın.
aman allahım bu ne güzelliktir arkadaş ya maşallah bekleriz hemen gelin türkiyeye :D maşallah tekrar
Masallah arac cok guzel. Ancak Turkiyeye getirmekte sikintilar yasanacaktir.
TR plaka takmak icin aracin 3 yasindan buyuk olmamasi lazim. 3 yasindan kucuk araclar icin ise Ulkeye girerken gumrukte adam TR satis fiyati uzerinden KDV ve OTV hesaplanir, o paralar sizden tahsil edildikten sonra TR plaka takma hakki takilir.
MA plaka icin ise arac sahibinin yabanci pasaportlu olmasi, Turkiyede calisma izninin olmasi gerekir. Cift pasaportlu vatandaslar ise malesef bu haktan yararlanamamaktadir...