Murat'ta kendinden çok arabasına bakanlardan gibi gözüküyor :) (tabi fotoda ki kendisi ise)
Printable View
Murat'ta kendinden çok arabasına bakanlardan gibi gözüküyor :) (tabi fotoda ki kendisi ise)
Maşallah kazasız belasız,TR ye getirme işlemleri zor olamayacak mı ?
Yok böyle birşey efsane model, umarım topraklarımıza bu arabayı kazandırırsınız bir şekilde :)
Tek kelime; ÜZDÜ. :(
Maşallah çok iyi
Yuh diyorum şu an masaüstü wallpaperım kırmızı bir rx7 ve kanadın altında life is too short to be slow yazıyor. Konuya bakim dedim aynı yazı... Demek ki popüler bir decal vinly dedim... Ulan plakaya bakıyorum ikisi de aynı :D Sonra siz ilk hali kırmızıydı deyince yuh dedim :D Jeton bayağı marstan düştü :D Hiç düşünemezdim aylarca bilgisayarımda kalan wallpaperımın sahibinin Türk hatta Adanalı olacağını :D
Abi kirmizinin resmini atsana buraya
Bu araba tr gelirse drag yarislarina da katilir denenmisse 0 400 kac sn
Hey maasallah!
Of of diyorum başka söylenilecek bişey yok maşallah çok çok iyi duruyor.Allah kaza bela vermesin.
belli sebeplerle (mesela öğrencilik) belli bir süre (bildiğim kadarıyla en az 2 yıl) yurtdışında yaşamış Türk vatandaşları, vergiden muaf bir şekilde üzerlerine kayıtlı bir aracı Türkiye'ye getirebiliyor diye biliyorum.
çok özel ve güzel araç....
bu arada nahperformance de iiiii miş.
kocaman bir maşallah benden :) Türkiye'mizde görmek güzel olacak :)
6 aydan fazla kalabilirsiniz fakat cezası var(30gün için 75tl olması lazım,2ay için 250) net hatırlamıyorum,ve tekrar tr geldiğinizde (gelmek istediğinde daha doğrusu) fazla kaldığın süreç kadar ydışında bulunman gerekiyo.eskiden memur du süreyi belirleyen fakat son 2-3yıldır hatta 4 yıldır diyeyim.Sistem belirliyo o yüzden ydışında ve yiçnde bulunulan tarihlere dediğim gibi dikkatli olduğun sürece sıkıntı yok.
aracın çok güzel güzel günlerde kullan inşallah (Y).dönem uyar ise eğer karadan geliceksen yolda eşlik etmek isterim :)
araca maşallah gerçekten efsane duruyo
fd3 rx7, supra, R34 skyline, silvia s15 bunlar türkiyede herkesin sahip olmak isteyeceği araçlar
4 büyükten birine sahipsiniz allah kaza bela vermesin
ayrıca herkez gelip gitmekle ilgili yorumlar yapmış bence öyle bi şansınız kesinlikle ama kesinlikle yok (moral bozmak istemem ama) durum bence böyle
böyle bi ihtimal olsa bu araçlara yüzlerce milyar parayı tek nefeste hiç düşünmeden verebilcek insanlar var burda
minik bi şans olsa bile çoktan bir sürü araç girmiş olurdu türkiye'ye
Getirmek imkansiz diyorlar ama ben instagramda bir kullanicida rx7 gordum baya baya istanbul plakaydi ve kullanıyordu arabayi. Forumda supra sahibi arkadaslar var. Mustanglar vs... sonucta bu araclarin da burada satisi yok. Ama bir sekilde getirilmisler. Onlarin gelis yontemini ogrenmek lazim. Dogru mercilerle gorustukten ve parayi bastirdiktan sonra kesinlikle imkansız olmadığını düşünüyorum. Neler neler sokuyorlar ülkeye. İyi bi arastirmak lazim...
spectrum rengi efsane olmuş yalnız.