advan sexi durmus ama 16 takmalısın . Spoılerı cıkart:
![]()
araç güzel olmuş maşallah kaporta konusunda pek inceleyemedim ama boya kodunu orjinalmi kullandın yoksa farklı bir boya kodu mu kullandın
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Advanı bende çok sevdim bakalım inşallah denk gelirse alayım bi tane :P .
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, askerlik öncesi son son forumda takılıyorum işte
.
Sinan Spoileri çok sevdimsökmek istemiyorum :P .
Oldschool Teşekkürler , aracın orjinal boya kodu ile boyandı.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Advan yakışmış bence
Benim eksik gördüğüm tek şey tampon altına güzel bir lip olabilir diye düşündüm. Ez lip tarzı bir şey ya da başka şekilde.
Kasımda bende askere gidecem diye aracımı sattım sattığımada pişman oldum![]()
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Lip düşünüyorum ama orjinal istiyorumbeklemedeyim o yüzden. Bende satsam mı diyorum ama kararsızım
.
Fotoğraf varsa alabilirmiyim özel pm ile.
Aynen çok farklı tarz katıyorteşekkürler.
Jant birgün değişecek inşallah. Maddiyat ve kararsızlıktan beklemedeyiz.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Maşallah. 302fler yakıyor yalnız 6985 ler ve tss20 ler japonmu? amfilerin biri 904 galiba diğeri nedir acaba?
woofer 251f japan, ts 6985 japan, tss20 japan, gm-x702 japan,gm-x404 japan, ts-1685 japan, Keh-8600 Japan, Pioneer usb dönüştürücü Japan değil
Şuan yok abizaten 4 kasımda askere gidiyorum, farları stopları ön tamponu söküp depoya koyacağım , gelince tekrar takacağız
Gök yüzünü böyle görünce dayanamadımTaze fotoğraflar
![]()
Aracınız ve videonuz gayet güzel.Spoileri ve jantları gözden geçirmelisiniz.Tabi bu benim fikrim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)