hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
hayırlı olsun kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Kazasız belasız, çekim yapılan telefon yada foto makinası nın azizliği rengin öyle çıkması kanatimce. bazen bayrak kırmızı çok güzel renk solmuş gibi cıkıyor aynı durum.
Ankarada koyu pembe bir 106 vardı logo iptalli 06 yı görünce o sandım bir an. Ekspertizdeki Kaput değişmiş yazisini da görünce o aracı almışsınız zannettim. Boklama falan yok yani. Kusura bakmayın
Masallah hakan kazasiz belasiz bin.biraz seni zor ikna ettim git al diye ama deydi yine yanilmadim 106 konusunda...
Arac eski yine antalya arabasiydi 07 gt 441 burdan ankaraya 50 bin km civarinda gitmisti ve cok duzgundu ve hala ayni sekilde kalmis olmasina bende sewindim.
Aracin rengine gelince orjinal seytan kirmizi canli görseniz foto cekilen makinadan oldugunu direk anlarsiniz
Tekrar kaxasiz belasiz hacim
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]
Üstat , hayırlı olsun.Kaldı ki diyelim kaput değişmiş olsa bile(misal) : kimse ciddi bir kaza ile anlamlandıramaz bunu.Üzerine birşey düşmüş , ısıdan kavrulmuş , vs araç çarpışması dışında bir ton olay olmuş olabilir.GTI için bu durumda araç için maşallah diyorum.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin kaç kişiye söledim gidin alın diye arabayı ama jant ve far yüzünden almadılar bu arada yanlış anlaşılmak istemem ama kaputunuz değişik ve yan sanayi bunuda kaput içindeki silikonlardan anlıyabilirsiniz orjinalin içinde silikon olmaz
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Hacım allah razı oldun senden ııkı kanıma girmişiin
DosTLUk çınar ağacı gibidir
meyvesı olmasada gölgesi yeter ...
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versinn. :-)
okan saol kardeşim işlin iç yuzunu bılıyorum sıkıntı yok yanlış anlanacak bı durum deil kardeşim eyvvallah bilgini paylaşman yeter fazla bılgı aşık usandırmasz![]()
zımba gıbı araba sen keyfıne bak
hayırlı olsun,ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
Hakan hayırlı olsun araba boncuk maşallah
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
maaşallah araç kitap gibi kazasız belasız ..
EVOLUTION X
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)