User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2005 Hyundai Admire CRDI Yeni "Ayak yerden kesen"

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2005 Hyundai Admire CRDI Yeni "Ayak yerden kesen"

büyük oğlum 2 yaşına geldi ve Allah nasip etti ve 2. çocuğum kızım oldu Allah bağışlarsa inşallah.

Şirketin araçları ile sağa sola gidiyordum son 1 senedir kendime ait bir aracım yoktu.

Kızımın doğumuna yakın artık kapının önünde bir araç olması şart oldu. Hem eşiminde kullanabilmesi hemde hastalık veya acil bir durumda nede olsa bir güvence

Bayideki satış danışmanlığı geçmişim gerek eşimiz dostumuz gerek galericilik geçmişimizdeki arkadaşlarımız abilerimize ihtiyacımızı söyledik 8-10 ayrı araç baktım ve birçok araç sınıfta kalmıştı benim için. Neden beğenmedim denirse öyle boya veya değişen takıntım yoktur. Mekanik durumun sağlam olması önemlidir benim için. Bide içinin koltukların trimlerin yaşının gerektiği kadar yıpranması gerekir benim için. Saçma sapan yıpranmalar yırtıklar sigara yanıklarına falan tutulurum.

İçime sinen ve o anki bütçeme uygun bu araç oldu. 3. ruhsat sahibi oldum. Herhangi bir şirket kiralama vs herhangi bir yerde kullanılmamış, İlk sahibi almış 2013'te satmış 2. sahibi de 2017 mart ayında bayiye takasa gelmiş.
    2005 model 227.000 km'de
    Klimalı, Sedan ve Dizel olan tüm kriterlerim yerine gelmiş oldu.

birkaç telefon trafiği istanbuldan kalkıp izmite gitmemle notere gitmem aynı zaman diliminde oldu desem yalan olmaz.

Karoserde sadece sağ ön çamurluğunda düzeltme ve boya vardı. ön ve arka tampon baya çizikti. Farlar sararmıştı. Lastikler tamamen bitikti. ufak tefek kozmetik eksikler vardı ama benim için biçilmiş kaftan bu arabaydı. Boş zamanlarım da vakit geçirecek birşeyler çıkacaktı bana.

Satışı aldım. İstanbul'a geldim. Her zaman ki ustam abim Bostancı Yurtmotorsport Harun abiye geldim. Peryodik tüm sıvı bakımlarını, Disk ve balataları değiştirdim. Rot ve balans ayarıyla birlikte 4 tane 0 lastik aldım. tamponlarını Boyattım. İçi genel olarak temizdi ama yinede detaylı iç temizliğini yaptırdım.

Evet aynı fikirdeyim JANTLARIM ÇOK ÇİRKİN!!
    Mekanik önceliklerim olduğu için bütçemi ona ayırdım jantları değişimi öteledim.

İlk yaptırdığım klasik değişimim Melih sağolsun App plaka bastırdım ve takıldılar.

Olmazsa olmazım amerikan park ve aracın modeline göre takacağım ön lip, Bu arabaya Astra H lip uygun oldu.

Ön panjur solmuştu, Arka fiber spoiler saçma sapan bi şekilde griye boyalıydı, arka logo kırmızıydı, Logoyu orjinal yaptım, panjur ve spoileri mat siyah yaptım.

Farlarımız soluk demiştik, İnce su zımpara ve meguairs plastix imdadımıza koştu.

Görsel devam ederken Leylek gibi olan hyundai'yi önden 5 cm kadar alçalttık.

Dışına elimden geldiğince meguairs ürünleriyle kil+pasta+21 geçtim yağmurlu bir günden sonrası

Büyük oğlumla beraber temizlediğim bir günden birkaç kare

Veeee mutsuz ve şanssız bir akşam. Asker uğurlaması yapan 25-30 araçlık bir konvoy altunizade de yolu kapatıp işte asker uğurlamasıyla uzaktan yakından alakası olmayan işte el freni çekmek, lastik yakmak, araba sallamak, egzost bağırttırmak gibi aksiyonlar yapıyorlardı.
    Sağ şeritte duran ve olaylardan sebep gaza gelen başka bir araç el freni çekerek dönmek için ortaya çıkınca kapatılmış yoldaki tek şerit açılmış oldu ve arkada bekleyen trafikteki vatandaşlar olarak o şeritten evimize işimize gücümüze gitmek için hareketlendik.
    Vee aşağıdaki fotoğrafta ki piyango bana vurdu.

1. viteste kalkış yaptım sağına geçip kaçacakken, önümdeki araçtaki arkadaş gaza gelip olaylara dahil olmak için arka kapıyı açtı. Kapıyı açmasıyla ilk darbeyi kendi sol ön kapımdan aldım aynam koptu sol ön kapı sacım ezildi, palio'nun kapısı katlandı ve yakın mesafeden sebep katlanan arka kapı benim aracınarka kapı ve arka çamurluğuna da sürttü.
    Camım açıktı kopan aynam suratıma çarptı yaralanma olmadı çok şükür.
    Zabıt tutuldu, tramer %100 kusurlu buldu palio aracı. Şuan aracım yapılma aşamasında. bi süredir arabasız kaldık.
    Ön kapım değişiyor arka kapı ve çamurluğum boyanıyor.

Uzun uza yazdım kafanızı şişirdim
    Evet Jantlarım çok kötü

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abım hayırlı uğurlu olsun, büyükde geçmiş olsun. Keyfe keder bir jant ile bebek gibi olur. Maşallah kszasiz belasız
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüh be son 2 fotoya kadar çok iyi gidiyordu, dedim ne güzel almış uğraşmış araba kendine gelmiş.

Kendini bilmez birinin ettiğine bak yazık valla çok üzüldüm. Konvoy vs olan günlerde özellikle yol değiştirir girmem aralarına, çıldırmış gibi araba kullanıyorlar neyi ispatlıyor bu bilmem ama sana bana zarar veriyorlar yok yere. Geçmiş olsun.

Bundan sonrası kazasız belasız olur inşallah.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görkem tekrar hayırlı olsun.. vede gecmıs olsun...
    klasık dokunuslarını yapmışsın güzel olmuş..
    yalnız app olayında polıse denk gelınce şansımız yok gibi.. yakısmıs ama jant ıcın biriktirdigin para cezaya gitmesın yazık üzülürüm dikkat et...
    Direksiyona yakışmış Kerata

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi maşallah dokunuşlar yerinde olmuş Allah çocuklarını analı babalı büyütsün yazıları güzel olsun inşallah , bu arada jantlar çok kötü ya (bilerek yazdım sövme haha)

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun,güle güle kullanın aracı.Çok geçmiş olsun konunun böyle bitmesine üzüldüm

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 sene 1.6 benzinlisine bindim, ilk sahibi olarak. Çok sevdiğim bir arabadır. Güle güle kullanın.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abım hayırlı uğurlu olsun, büyükde geçmiş olsun. Keyfe keder bir jant ile bebek gibi olur. Maşallah kszasiz belasız
    Teşekkür ederim Melihim çok sağol. Jant için acele etmiyorum zaten. Şimdilik kendimi kandırıyorum jantlarım çok güzel diye

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüh be son 2 fotoya kadar çok iyi gidiyordu, dedim ne güzel almış uğraşmış araba kendine gelmiş.

Kendini bilmez birinin ettiğine bak yazık valla çok üzüldüm. Konvoy vs olan günlerde özellikle yol değiştirir girmem aralarına, çıldırmış gibi araba kullanıyorlar neyi ispatlıyor bu bilmem ama sana bana zarar veriyorlar yok yere. Geçmiş olsun.

Bundan sonrası kazasız belasız olur inşallah.
    Amin teşekkür ederim. Bu bize ders oldu işte dahada bende girmem herhalde

Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem tekrar hayırlı olsun.. vede gecmıs olsun...
    klasık dokunuslarını yapmışsın güzel olmuş..
    yalnız app olayında polıse denk gelınce şansımız yok gibi.. yakısmıs ama jant ıcın biriktirdigin para cezaya gitmesın yazık üzülürüm dikkat et...
    Direksiyona yakışmış Kerata
    Abi app yi sökmicem, her yıl aynı terane kanun için çıkarılan belgede tr yaması alt zigzag çizgi boyası fosforu mavi tr simgesi hepsinden bahsedilmiş. hepsi var plakada Melihin bastığı plakalar gayet mükkemmel o konuda okunamayan hgs vs diye konu var hiç kaçak geçişim veyaz cezam yok plakamda gayet güzel okunuyor. bakalım polis amcalarada böyle anlatıcaz. Bide araba doğma büyüme 41 plaka izmit şubelerinde appa ye benzer plaka veriliyorda yedikleri kadar yemedikleri gargara artık

oğlan bol bol direksiyonda zaten adam 2 yaşında 1-2-3-4-5 vites sıralıyor biraz daha büyüyünce ben baya yandım gibi

Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi maşallah dokunuşlar yerinde olmuş Allah çocuklarını analı babalı büyütsün yazıları güzel olsun inşallah , bu arada jantlar çok kötü ya (bilerek yazdım sövme haha)
    Amin teşekkür ederim. Sövmek yok yaw jantlar çok çirkin yapacak bişiy yok.

Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun,güle güle kullanın aracı.Çok geçmiş olsun konunun böyle bitmesine üzüldüm
    Teşekkür ederim. Kısmetimizde bu varmış yarın çıkacak servisten bakalım değer kaybı ile ilgili bişey yapabilecekmiyim onu araştıracağım.

Alıntı Emre Akçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 sene 1.6 benzinlisine bindim, ilk sahibi olarak. Çok sevdiğim bir arabadır. Güle güle kullanın.
    Bedeline göre fena araba değil ama uzun vadeli kullanmam, frenlerin performansı ve yol tutuş çok zayıf onun dışında güzel bir araba. Uzun vadeli planım yok ama olursada fren ve yol tutuşa çare bulmam gerekir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun..asker uğurlaması adında yapılan saçmalıklar ya son bulmalı yada edebiyle yapılmalı..Allah beterini yaşatmasın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun abi umarım zamanla daha güzel hale gelir. Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
    BMW E90 320d LCI

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emek verilen her araç güzeldir bence, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız
    34 BAK 117 - cıvıc vti

34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
    34 HK 4550 - cıvıc vtec2

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah kankacım

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı ugurlu olsun.eskitemezsin o derece.

2005 oldugu için egr yi conta ile kapatabilirsin.kat.danda kurtul.yakıtın ve gidişi farkeder araç rahatlar.

3 silindir oldugu için fazla kopresöre bırakma.yağını 5w-40 kullan derim.birde yağ sogutucuya dikkat et,sıkıntı çıkarabilir.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hayırlı uğurlu olsun tadsız olay içinde geçmiş olsun kazasız belasız kullan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun . Allah kaza bela vermesin . Bu kazada nazar boncuğu olsun . Malesef ki ülkemizde böyle şeylere düğün konvoyu vs. çok rastlıyoruz. Güzel bir jant almak nasip olur inşallah .

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel dokunuşlar olmuş. Son dokunuş dışında.

Naçizane tavsiyem araç bu durumdayken sağ stop lambasını da sıfırı ile değiştirmeniz. Ne kadar temiz olsa da sıfır ile yan yana olduğunda bariz kendini ayırıyor ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor bu durum.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem hayırlı hem geçmiş olsun.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler