büyük oğlum 2 yaşına geldi ve Allah nasip etti ve 2. çocuğum kızım oldu Allah bağışlarsa inşallah.
Şirketin araçları ile sağa sola gidiyordum son 1 senedir kendime ait bir aracım yoktu.
Kızımın doğumuna yakın artık kapının önünde bir araç olması şart oldu. Hem eşiminde kullanabilmesi hemde hastalık veya acil bir durumda nede olsa bir güvence
Bayideki satış danışmanlığı geçmişim gerek eşimiz dostumuz gerek galericilik geçmişimizdeki arkadaşlarımız abilerimize ihtiyacımızı söyledik 8-10 ayrı araç baktım ve birçok araç sınıfta kalmıştı benim için. Neden beğenmedim denirse öyle boya veya değişen takıntım yoktur. Mekanik durumun sağlam olması önemlidir benim için. Bide içinin koltukların trimlerin yaşının gerektiği kadar yıpranması gerekir benim için. Saçma sapan yıpranmalar yırtıklar sigara yanıklarına falan tutulurum.
İçime sinen ve o anki bütçeme uygun bu araç oldu. 3. ruhsat sahibi oldum. Herhangi bir şirket kiralama vs herhangi bir yerde kullanılmamış, İlk sahibi almış 2013'te satmış 2. sahibi de 2017 mart ayında bayiye takasa gelmiş.
2005 model 227.000 km'de
Klimalı, Sedan ve Dizel olan tüm kriterlerim yerine gelmiş oldu.
birkaç telefon trafiği istanbuldan kalkıp izmite gitmemle notere gitmem aynı zaman diliminde oldu desem yalan olmaz.
Karoserde sadece sağ ön çamurluğunda düzeltme ve boya vardı. ön ve arka tampon baya çizikti. Farlar sararmıştı. Lastikler tamamen bitikti. ufak tefek kozmetik eksikler vardı ama benim için biçilmiş kaftan bu arabaydı. Boş zamanlarım da vakit geçirecek birşeyler çıkacaktı bana.
Satışı aldım. İstanbul'a geldim. Her zaman ki ustam abim Bostancı Yurtmotorsport Harun abiye geldim. Peryodik tüm sıvı bakımlarını, Disk ve balataları değiştirdim. Rot ve balans ayarıyla birlikte 4 tane 0 lastik aldım. tamponlarını Boyattım. İçi genel olarak temizdi ama yinede detaylı iç temizliğini yaptırdım.
Evet aynı fikirdeyim JANTLARIM ÇOK ÇİRKİN!!
Mekanik önceliklerim olduğu için bütçemi ona ayırdım jantları değişimi öteledim.
İlk yaptırdığım klasik değişimim Melih sağolsun App plaka bastırdım ve takıldılar.
Olmazsa olmazım amerikan park ve aracın modeline göre takacağım ön lip, Bu arabaya Astra H lip uygun oldu.
Ön panjur solmuştu, Arka fiber spoiler saçma sapan bi şekilde griye boyalıydı, arka logo kırmızıydı, Logoyu orjinal yaptım, panjur ve spoileri mat siyah yaptım.
Farlarımız soluk demiştik, İnce su zımpara ve meguairs plastix imdadımıza koştu.
Görsel devam ederken Leylek gibi olan hyundai'yi önden 5 cm kadar alçalttık.
Dışına elimden geldiğince meguairs ürünleriyle kil+pasta+21 geçtim yağmurlu bir günden sonrası
Büyük oğlumla beraber temizlediğim bir günden birkaç kare
Veeee mutsuz ve şanssız bir akşam. Asker uğurlaması yapan 25-30 araçlık bir konvoy altunizade de yolu kapatıp işte asker uğurlamasıyla uzaktan yakından alakası olmayan işte el freni çekmek, lastik yakmak, araba sallamak, egzost bağırttırmak gibi aksiyonlar yapıyorlardı.
Sağ şeritte duran ve olaylardan sebep gaza gelen başka bir araç el freni çekerek dönmek için ortaya çıkınca kapatılmış yoldaki tek şerit açılmış oldu ve arkada bekleyen trafikteki vatandaşlar olarak o şeritten evimize işimize gücümüze gitmek için hareketlendik.
Vee aşağıdaki fotoğrafta ki piyango bana vurdu.
1. viteste kalkış yaptım sağına geçip kaçacakken, önümdeki araçtaki arkadaş gaza gelip olaylara dahil olmak için arka kapıyı açtı. Kapıyı açmasıyla ilk darbeyi kendi sol ön kapımdan aldım aynam koptu sol ön kapı sacım ezildi, palio'nun kapısı katlandı ve yakın mesafeden sebep katlanan arka kapı benim aracınarka kapı ve arka çamurluğuna da sürttü.
Camım açıktı kopan aynam suratıma çarptı yaralanma olmadı çok şükür.
Zabıt tutuldu, tramer %100 kusurlu buldu palio aracı. Şuan aracım yapılma aşamasında. bi süredir arabasız kaldık.
Ön kapım değişiyor arka kapı ve çamurluğum boyanıyor.
Uzun uza yazdım kafanızı şişirdim
Evet Jantlarım çok kötü![]()