User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
68 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Reborn Vtec History - Yeniden dünyaya gelen vtec

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face Reborn Vtec History - Yeniden dünyaya gelen vtec

Tekrar merhaba foruma katılalı yaklaşık altı ay oldu , aracımın konusunu açma fırsatımı işimden dolayı pek bulamamıştım keza araçla uğraşmak da ayrıca zamanımı alıyordu. Şimdi kısmet oldu ayrıca ayrıntılı bi şekilde sizlerle paylaşımda bulunmak istedim . Çoğu insanın hayellerini süsleyen bir araç olduğu aynı şekilde benim de çok isteyerek takipte olduğum vteci sonun da almıştım . Sedan istiyordum açıkçası ama kasası düzgün bir vtec bulunca almak istedim . Motorunda sıkıntılar çıkmasını bekliyordum açıkçası çok da baktırma fırsatım olmadığı için gün içinde kendi baktığım aracı İstoç İkitelli'den satın aldım. Akabininde hemen yağı suyu vs. değişikliğini yapıp yaklaşık 500 km kadar kullandım. 1 hafta sonra araç nasıl toplandıysa benden önceki kişi lanetdaim toplayıp satılığa çıkarmış sanırım ay yataklarını parçaladı araç hemen sonrasında aracı yatırdım . Yaklaşık bir ay sonra aracı çekiciyle sanayiye çekip durum kontrolü yaptığımızda blok dikişi gözükünce tüm modifikasyon vs. hayellerim çöpe gitti aslında darton gömlekli blok minikslerden alacaktım fakat standart koyup adam gibi kullanayım dedim ve başladım işe .

ilk önce çekiciyle aracı götürdük

Maslak sanayide ustalar bilir motor arayan sarıyerli genç diye anıldım bi ara o kadar inada bindirdim işi şükürler olsun sonunda bulduk tertemiz bi komple motor.

Akabininde motoru karterden açıp ay yataklarının parçalanıp yağ filtresine kadar gittigini oralarda kaldığını gördük araç en son marşı kapattığımda zaten lamba yakıyordu basıncı düşürdü demek ki .

karterden açtığımızda ki durum sağ alt köşedeydi sanırım orda dikiş vardı blokta.

Aracımızı çekip götürdük tekrar kapıya ve bende herkes gibi başladım sökmeye aracı . İçini dışını gereksiz kablo tesisat vs. herşeyi söküp temizledikten sonra tekrar eski haline döndürdüm .

Görüntü kalitesinin düşüklüğü için üzgünüm fakat anlık çekilen resimler olduğu için pek net olmadılar.

Koltuklar ve Kapı döşemelerimiz biraz ev usülü oldu ama gayet net şekilde temizlendi kapı içi ses yalıtımları yapıldı.

Hazır aracımız yatarken iç dış komple elden geçti.

Tabi bu arada motor arayışları devam ediyordu. Bir çok motor bakıldı edildi fakat ya faturasızdı ya da fiyatlar çok yüksekti . En sonunda minikslerde motor olduğunu duyup faturalı b16a2 yi ele geçirip hemen takma işlemlerini Honda Erdem de maslakda bizzat 3 gün başında durarak yaptık Fakat motoru çıkarmaya çalışırken civataların somunların vs. nasıl olduğunu görmenizi isterdim o derece sıkıntılıydı onlarıda orjinal civatalarıyla somunlarıyla değiştirip klima kayışı knock sensor tps sensör motor elektrik tesisatı komple değişip yenisi takıldı.

Ufak bir kaza yaptıktan sonra kaldığımız yerden devam zaman oldukça arabayla uğraşmaya çalışıyorum genelde yatıyor işler yoğun olduğundan , neyse kafama göre uğraşıyorum birşeyler yapmaya çalışıyoruz sizlerle paylaşmak istedim tekrar yapılanları vs. Komple boyamaya karar verdik aracı rengi milano kırmızıydı benim pek hoşuma gitmiyrdu açıkçası jetta kırmızısına karar verdik çok hoşuma gitmesede gece harika duran bir renk çıktı ortaya farlarımızıda taiwan malıymıs sonradan anladığım eagle farları da taktık . filtre çok eskiydi onlarıda aem dryflow özellikli bir filtreyle değiştirdik o arada cam motoru ıvır zıvır oem spoiler da takıldı resimler de göründüğü gibi oldu güncelledikçe zaman oldukca paylaşıyorum inş hoşunuza gider saygılar.

Tavan boyatılmaz diyenlere gelsin buda .

Dalgalar vardı sağ kapıda kapatalım dedik

farlarımız

Devamı geliyor kısa zamanda
    Vtec

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sıkıntılı olmuş senin için sabrın için bravo Ağız tadıyla binmen dileğiyle iyi günlerde olsun..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güle güle kullanmanız dileklerimle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler beyler, bir kaç video bulabilirsem ekliyecem konuya
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ufaktan bi gezinti yaptık birde topspeed de vardı ama bulamadım yakın zaman da koyarım güncel video resim vs.
    Vtec

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selenoid'in fişimi çekik?
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selenoid'in fişimi çekik?
    arada çıkıyodu tesisatı komple değiştirdim benden öncekiler baya üzmüş aracı şu an sapasağlam.
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstinye Özdoydum'da kebap yerken önümden geçtiniz. Maşallah gerçekten kasası çok düzgün bir araç almışsınız. Allah kaza bela göstermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatih_selvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstinye Özdoydum'da kebap yerken önümden geçtiniz. Maşallah gerçekten kasası çok düzgün bir araç almışsınız. Allah kaza bela göstermesin.
    Teşekkürler , daha iyileri sizlerin olsun inşallah birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte hastalık bazen basmaya kıyamıyorum gazı kesiyorum . Yeniköy'e gelirsen caffe nero dayım genelde ya da waffle portta beklerim.
    Vtec

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce araca maşallah talihsizlik olmuş, inşallah kazasız belaasız sorunsız binersiniz.

Söylemeden edemedim videoda resmen aracın canını almışsınız, o makaslar felanda çok abartı olmuş, önce size sonra arabanıza allah esirgesin bişey olmasın.
    İyi niyetle yazıyorum , yanlış anlamayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce araca maşallah talihsizlik olmuş, inşallah kazasız belaasız sorunsız binersiniz.

Söylemeden edemedim videoda resmen aracın canını almışsınız, o makaslar felanda çok abartı olmuş, önce size sonra arabanıza allah esirgesin bişey olmasın.
    İyi niyetle yazıyorum , yanlış anlamayın
    Teşekkürler yorum için estağfurullah, çok nadir gazlıyorum öyle gazı tokatlamamla alakalı diyorsun farkındayım normalde öyle kullanmıyorum ayrıca bir önceki gün gaz kelebeğinde bi tutukluk olmaya baslamıstı toz pislikten dolayı bazen gaz verdiğimde öyle gözükmüş olabilir teşekkürler.
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek de temizmiş bu kasa vti ara bitiyorum 1.6 160 ps olması beni çok çekiyor da fiyatlar ben lisedeyken 15kdı üniversite de alırdım bi tane diyordum şimdi 35 40k twingo-flash falan bakıyorum nerden nereye

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah aracada sanada kankam emeğin çok büyük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pek de temizmiş bu kasa vti ara bitiyorum 1.6 160 ps olması beni çok çekiyor da fiyatlar ben lisedeyken 15kdı üniversite de alırdım bi tane diyordum şimdi 35 40k twingo-flash falan bakıyorum nerden nereye
    Teşekkürler , bende geçmişte bakıyordum bi anda bilirsin piyasa aracı oldu da temizini bulmak saklamak zor inşallah başarıcam çoluğa çocuğa bırakacaz arabayı satılmazsa tabi. sen de birgün alırsın istediğin aracı inş.
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah aracada sanada kankam emeğin çok büyük
    Çok teşekkür ederim sana ve Agaha ayrıca teşekkür etmiştim aslında konuda silindi yazılar bi aksaklık çıktı , senin zaman ayırman motor için uğraşman ayrıca teşekküre laik . Kimse tanımadığı adama 1 saat motorunu osunu busunu anlatmaz. Tekrar teşekkürler . Adamsın demek istiyorum burdan sana .
    Vtec

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drivertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim sana ve Agaha ayrıca teşekkür etmiştim aslında konuda silindi yazılar bi aksaklık çıktı , senin zaman ayırman motor için uğraşman ayrıca teşekküre laik . Kimse tanımadığı adama 1 saat motorunu osunu busunu anlatmaz. Tekrar teşekkürler . Adamsın demek istiyorum burdan sana .
    sağolasın kankam kutsal topraklardan dönünce vaktim olursa gorusuruz aksaraya gideriz rus piyasası kovalamaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağolasın kankam kutsal topraklardan dönünce vaktim olursa gorusuruz aksaraya gideriz rus piyasası kovalamaya
    Aynen acil bir gidip ufak tefek eksikleri gidermek gerek iki gün sonra tabi..
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araca ağız tadıyla binin. plakadan dolayı tanıdık geliyor yine forumdandı di mi araç daha öncede?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araca ağız tadıyla binin. plakadan dolayı tanıdık geliyor yine forumdandı di mi araç daha öncede?
    Doğru Volkan nicki volkii'ydi galiba o arkadaştaydı hatta görüştük onunla da geldi sağolsun sohbet muhabbet bir önceki sahibi kendisiymiş. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
    Vtec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)