Dün sonunda K&N filtreme kavuştum üstüne de bir EGR valf iptali çaktım araç kendine geldi![]()
Dün sonunda K&N filtreme kavuştum üstüne de bir EGR valf iptali çaktım araç kendine geldi![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Sağol kardeşim darısı başınapunto_multijet Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ben bu fotoğraf ve yorumlardan sonra sessiz fırtına diyorum senin arabaya .......
hehe eywallah murat abi... bir akş** takılırsın inşallah sen de bizle... ***** her cuma dışardayız bizturbocorolla Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Senin arac da maşallah tam bir katil, şu sorunlarından bir kurtulabilse ama hissediyorum az kaldı... Bu arada bir önceki arabam 96 Corolla 1.6 GLi idi 114hp'liklerdendi![]()
-Maşallah iyi günlerde kullan ..
Öncelikle daha önceden iyi dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür etmeyi unutmuşum çok teşekkürler...
Ayrıca HORT! hortlatayım dedim başlığı![]()
blow of istiyor araba![]()
bence de ama artık onu da yeni sahibi düşünsün![]()
(bkz.http://www.techturkey.com/forum/show...8804#post78804)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)