Sinyallere hala el atmamışsın
Bir de son ekledigin fotolarda farkettim, tavan döşemesinin arka kısmı yerinden cıkmış sanırım, yada takarken takamamışlar. Seni biraz uğrastırabilir ama onu da halledersen arka camdan sarkık görüntüsü gitmiş olur.
Sinyallere hala el atmamışsın
Bir de son ekledigin fotolarda farkettim, tavan döşemesinin arka kısmı yerinden cıkmış sanırım, yada takarken takamamışlar. Seni biraz uğrastırabilir ama onu da halledersen arka camdan sarkık görüntüsü gitmiş olur.
Teşekkür ederim yazmıştınız diye hatırlıyorum3.18i yazısını söktüm şimdilik böyle geziyorum.Ama yazıyı doğru yerine taksam daha orjinal olucak
Teşekkür ederim.Sizin mininin konusunu takip etmiştim çok güzel allah sizede kaza bela vermesin.
Teşekkürler, lpg olmadan beni zorlardı istanbulun en iyi lpgci si denebilir belki tiguan dahil yaklaşık 15 araç yaptırdığımız iyi bir abimiz var tanıdıklar vs. tüm araçları orda yaptırıyoruz.Tiguanların içinde en sorunsuz bizimki diyebilirim.Keza e36 da aynen öyle benzine göre hiç fark olmadı bence performansta.Deniyorum bazen yokuşlarda vs. olsun sıkıntısız redline ye kadar sorunsuz çıkıyor.Kusur buldukça düzeltmeye çalışıyorum yavaştan.Orjinal binmeye devam
Style 32 yi bende düşündüm takarsam birazda olsa daha spor durucak.Fakat elimdeki jantların değerini anladım.Farklı olsun benimki diyorum.İnstagramda arattım jantı resmi paylaşılan sadece 3 kişi var.
Filmi ise görüntüsünden değilde arabada istanbul sıcağında kavrulmamak için olabilir ileride hocam.
Sinyalleri ellemeye zaman olmadı daha bi kaç güne halledicem inşallahTavan döşemesinde çıkan yer yok aslında az önce tekrar kontrol ettim.Akşam iç aydınlatmanın açık olduğundan ve arabanın eğiminden öyle gözükmüş olabilir.Bu arada isminiz neydi.
Bayadır güncellemiyordum.Arabayı alalı 6 ay oldu bugüne kadar yıkamacıda yıkatmadım hep kendim yıkardım bugün ilk kez meguiars'de yıkattımHiçbi değişiklik yok.
Durumlar musait olunca 17 style32 alıp önü biraz basmak istiyorum.
Bi kaç detay
30 Ağustosta İstanbul Park'a BMW buluşmasına gittim. (Tek orjinal benimkiydi)
![]()
Tek orjinal sizinkiymiş ne kadar güzel) bence basmamalısınız. Tam tersine arka yazıları falan takmalısınız.
tekrar maşallah ; arkadakı kamera bıle fazlalık olmus ; orjınal sade gorunucek sekılde bır egzoz ucu ekleyebılırsın
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
egzoz ucunda yapılackalar olabılır ama sınyalı kesınlıkle onermem turuncu kalması gereklı bence
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
şimdi gördüm bu yazdıgını. S340A, gövde rengi tamponlar anlamına geliyor. o yıllarda hiç boyanmamış simsiyah tamponlu da cıkıyordu fabrikadan. Yani aracın orjinal hali altların siyah olan hali
koydugun fotograftaki style32 ler 8-9 ofset yani E39 için. E36'ya çamurluga sürtmeden sıgdırmak hic kolay degil. Style32 dogru tercih ama 7,5-8,5 ofset olanlarından bulup orjinal lastik ebatlarıyla kullanman en dogrusu.
öte yandan sinyallere bence hiç elleme. turuncular gayet temiz duruyorlar. hadi diyelim cevirmek istedin, füme olanları da var filme boyaya falan gerek yok. füme ön sinyalleri ve camurluk sinyallerini aldın, tamam da stoplar nolcak? bi de mor stop alıyım diceksin, totalde cebinden 650-700 lira para cıkcak. tamam fume olmasın beyaz olsun dedigini varsayarsak cebinden cıkacak rakam 450 lira civarı. Sonra hepsinden vazgecip turuncuya doneceksin![]()
senin yerinde olsam sinyale falan para harcamak yerine kol dayamalı orta konsol alırım 250-300 liraya cıkma tertemiz bulursun. senden cıkan kol dayamasız konsolu da 50-100 arasına rahat satarsın. silik olan cakmaklık ile kırık olan cam dugmesini yenilerim 50-100 arası da o tutar. bi de 318i yazısı alırım o da totalde 150civarı olması lazım.
Bu arada 318 ve i ayrı ayrı parçalar, ikisini bir arada bulamaman normal. parcacına gidip sasi numarasıyla sisteme girerse ikisinin de parca numarası cıkar, elinde yoksa dahi sipariş gecer max 4 haftaya elinde olur.
Egzoz kafalıgı icin yine sasi numarasıyla sisteme girdiginde orj ekipman olarak bikac kafalık modeli goreceksin, onlara benzeyenlerden piyasada bolca var. tek çıkış olsun orjinal olsun boşver kesip biçme.
Güzel yorumlar için teşekkürler.Arka stoplar yan sinyaller hiç aklıma gelmedi füme taksam onlar saçma durucak o parayı vermeyede gerek yok.
Jantların sürtceğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu ama o ofsettekileri bakalım düşürebilcezmi
Kol dayamaya gerek duymuyorum, şu an üstündeki gayet iyi duruyor.
Çakmaklık değişmem gerekiyor, cam açma düğmesininde içindeki yön gösteren ok etiketi yeni düşmüş heralde o parça bulunmaz değişmek lazım
Logoyu ve egzoz ucunu sordurucam bakalım parçacıda güzel bi uç olursa alıyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)