hahahahah :D cidden güzel yorummuş buda
teşekkür ederim
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız kombinasyonu harikaymış abi maşallah :)
Maşallah e250 her türlü çok güzel Güle güle kullanin
Kazasız belasız güle güle kullanın hayırlı olsun
Hayirli olsun abi kazasiz belasiz binmek nasip olsun artik her adanali cabrionun kaderi oldugu gibi mersinde goruruz diye tahmin ediyorum :D
Maaşallah kazasız belasız kullanın herşeyiyle nokta olmuş.
Masallah hayirli olsun kombinasyon super bende kismet olursa niyetliyim 4serisi ile arasinda karsrsiz olsamda baktigim her cabrionun ici siyahti bu tam olmus, birsure kullandiktan sonra yorumlari bekliyorum
Zevkle yazarım tek tek. Evet rakip arabalar ama bu fiyat olarak daha maliyetli yanılmıyorsam ve o dizel bu benzinli.
Ben her şeyiyle bunu daha beğendiğim için tercih ettim.Dış tasarım iç tasarım vs.
Birde adanada bile herhalde 4-5 tane 4 cabrio var hatta kırmızı ve mavi bu arabalar.
Bu konfigürasyonda bu arabadan ise Türkiye'de bile pek yok yada ben rastlamadım.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin :)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah çok güzel bir mercedes almışsınız. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun, mercedes başka :)
Hayırlı olsun kazasız belasız.. Maşallah harika görünüyor.
E serisi cabrio , birde kırmızı olunca kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olmuş :)
Çok beğendim , maşallah :D
masallah rengı jantları cok guzel. kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın aracınızı.
Renk kombinasyonu cok iyi ama boylesine guzel bir kasa hissiz, sportif olmayan bir interior kesinlikle haketmiyor. Birkac sene once ilk e350 kullandigimda nasil etkilenmediysem bundada hic etkilenmedim, galiba mercedes interior yapamiyor. Ilerleyen gunlerde iyi/kotu yorumlari bekliyorum. Kazasiz belasiz kullanin .
Çok güzel artık beyaz siyah e cabrio coupe görmekten olsa gerek bambaşka bir araç gibi geldi gözüme. İnternette aracınızın birebir aynısı gibi olan bir aracın jantları gunmetal boyalıydı çok farklı güzel geldi gözüme resimi bulursam eklerim. Gerçi en güzel hali bu ama illa bişey yapılıcak araca :) . Ayrıca diğer hayırlı haber içinde Allah kalbini temiz ömrünü uzun eylesin analı babalı büyütsün.
Maşallah güle Güle kullanın çok güzel.
Maşallah, hiç dokunmadan binin araca :)