Cabrio anlamında yapılacak en iyi tercihlerden biri bence. Renk ise en doğru seçim olmuş :) Güle güle kullanın. Çok beğendim gerçekten.
Printable View
Cabrio anlamında yapılacak en iyi tercihlerden biri bence. Renk ise en doğru seçim olmuş :) Güle güle kullanın. Çok beğendim gerçekten.
güle güle kullanın hayırlısı olsun inşallah :)
Maşallah çok iyi,kazasız belasız kullanın.
Valla güzel :) güle güle kullanın
Çok prestijli araba, şekilli, iç mekanı bende beğenmediği ama klasik sevenler için iyidir.
ne zaman yenileniyor bu kasa, öyle yorumlar okumustum
Araba çok güzel ancak saati daha çok beğendim,modeli ney acaba? :)
Muhteşem görünüyor güle güle güzel kullanın özellikle renk seçiminiz çok iyi
Bebeğinizi de Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
Amin inşallah teşekkür ederim
Amin inşallah :)
Yiğidi öldürürm hakkını yemem Halil körü körüne takıntım yok :D
Seninki gibi kırmızı üstüne siyah tente yada Palladium üstüne kırmızı tente tarzı kombinasyon olursa akan sular durur. :)
Buarad minigi gözden kaçırmısım Allah ananlı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah. Babası gibi tatlı sert münakasalara gireriz :D
Renk , jantlar , kısaca kombini mükemmel bellki Allah gönlünüze göre nasip etmiş , yıldızın spor ve prestijinde benim kafa yapıma görede sonunu almışsınız gibi Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun , :)
Halil süper bir araba almışsın güle güle kullan. Kombinasyon çok doğru :) Birkaç ay sonra gelecek prensese de hoşgelsin diyelim. Allah analı babalı mutlu büyütsün inşallah :) Bende de neredeyse 2.5 yaş olacak bir prenses var. Duygularını iyi bilirim :)
Kazasız belasız binin inşallah.
masallah kazasiz belasiz surusler..
keyifli arabadır maşallah bi kurban kesin
Maşallah eksiksiz abi keyifle kullan inşallah Allah nazardan korusun
Hayırlı olsun süper araç , yanlız şu jantları tek beğenmeyen benim heralde , çok emanet duruyor bence. Orjinal Amg jantları daha şık.
Maşallah çok güzel gerçekten. Kombinasyonunu ben de çok beğendim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Kazasız belasız Halil hayırlı ugurlu olsunnn güzel bir tercih yapmıssınn güle güle kullan :icon_tup: