User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
185 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: E250 Cabriolet AMG

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız,belasız kullanmanız dileğiyle,çok hoş görünüyor Detaylı bir inceleme yazarsanız okuması çok zevkli olur eminim..

scarden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel araç keyfini sürün
    Biri gider Biri bakar...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle ön tampon altı eki ve arka difüzörün nikelaj rengi kırmızıyla harika uyumlu olmuş, jantlar burdayım diyor, project01'in ince sesi olarak bildiğim halil çakır hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin, eski videoları hala arada açar bakarım

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde burada bunu yazmak bile komik geliyor bana ve hiçde alışık olmadığım şeyler ama anlatmazsam çatlayacağım.

Geçen cumartesi günü hanımı da götürüp tekrar arabaya baktım sonra geldim burada bu konuyu açtım.O sırada parasının %80ini ödemiştim arabanın.

Nazara inanmam demeyim de,iyi kötü ne gelirse Allah'dan yada kimisi için Tanrı'dandır bana göre.Yani verende alanda Allah demişimdir hep... Birde kökü borç yani arabanın...

Gel gelelim pazar akşam bir anda hanım rahatsızlandı daha bugün eve gelebildik çok şükür.Bir ara ciddi anlamda kalp krizi geçiyordu tüm hastane toplandı başına vs. Yılların profesörü doktoru bile akademik vakasın resmen,herkese anlatıyorum diyor. Hala ağrıları var ama en azından daha rahat. Tek tesellimiz bebek hep iyiydi. Halada iyi çok şükür.

Ha öncesinde perşembe günü a180in devrini bile vermiştim ama araba bendeydi.Daha 32bindeki sıfır aldığım benden başka kimsenin kullanmadığı araba gergi kayışını kopardı sente atladı,şimdi mengerlerde garantiden yapılıyor yerine ikame araba verdiler falan.Onu bile 2 gün gecikmeli alabildim hastanede olduğumdan.Zaten araba ile de işim yoktu gla vardı. Servise sordum hiç başka arabada gördünüz mü diye , "yok abi ilk kez görüyoruz" diyorlar ve kayış içeriden değil dışarıdan aşınmış...

Ha devamında gittim kiralık arabayı almaya. Benim a nın b versiyonu çıktı 2015 3binde kırmızı bixenon dizel otomatik amg B180 CDI.

İyi bari dedim arabaya bindim sunroof perdesini kapatim diye elimi attım,kapanmıyor Kiralamacı çocuk bile şok...

Yani bir araba aldım güya,başıma gelmeyen kalmadı ama mesela bende benim istediğim şartlarda ödeme planı oluşmayacak bende siparişi iptal edeceğim diye düşünüyordum taki parası hesabıma yatana kadar.

Gerçi hala hepsini ödemedim bekletiyorum ama anlamadım ben bu işi

Şimdi sözümü yemiş olmayacak olsam vazgeçeceğim resmen ama bir yandan da Allah ne derse o,bunlar ise güzel günlerin kıymetini bil , sabret daha güzelleri gelecek manasında mı diyorum.

Böyle garip garip işler. Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.

Hayatım boyunca her işim hep zorlu olmuştur. Hiçbir işim tek seferde bitmemiştir ama sonunda en güzel haliyle olmuştur bunuda buna yormak istiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda çılgın minibüs B180

Bu konfigürasyonda araba yapıyorlar ama geri görüş kamerası koymuyorlar...

İçinin videosu.Ciddi değişiklikler olmuş eski A ve B nin içini bilen biri için.

https://www.youtube.com/watch?v=jeWeVO3E_J8

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun cok güzel araba, makyajlılar benim de hoşuma gidiyor, allah kaza bela vermesin.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadas acaba kemirgen bir hayvan giripmi zarar verdiki
    Neyse Allahtan garanti var Hersey iyiye venyolundaysa sorun yok

alperaslann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde burada bunu yazmak bile komik geliyor bana ve hiçde alışık olmadığım şeyler ama anlatmazsam çatlayacağım.

Geçen cumartesi günü hanımı da götürüp tekrar arabaya baktım sonra geldim burada bu konuyu açtım.O sırada parasının %80ini ödemiştim arabanın.

Nazara inanmam demeyim de,iyi kötü ne gelirse Allah'dan yada kimisi için Tanrı'dandır bana göre.Yani verende alanda Allah demişimdir hep... Birde kökü borç yani arabanın...

Gel gelelim pazar akşam bir anda hanım rahatsızlandı daha bugün eve gelebildik çok şükür.Bir ara ciddi anlamda kalp krizi geçiyordu tüm hastane toplandı başına vs. Yılların profesörü doktoru bile akademik vakasın resmen,herkese anlatıyorum diyor. Hala ağrıları var ama en azından daha rahat. Tek tesellimiz bebek hep iyiydi. Halada iyi çok şükür.

Ha öncesinde perşembe günü a180in devrini bile vermiştim ama araba bendeydi.Daha 32bindeki sıfır aldığım benden başka kimsenin kullanmadığı araba gergi kayışını kopardı sente atladı,şimdi mengerlerde garantiden yapılıyor yerine ikame araba verdiler falan.Onu bile 2 gün gecikmeli alabildim hastanede olduğumdan.Zaten araba ile de işim yoktu gla vardı. Servise sordum hiç başka arabada gördünüz mü diye , "yok abi ilk kez görüyoruz" diyorlar ve kayış içeriden değil dışarıdan aşınmış...

Ha devamında gittim kiralık arabayı almaya. Benim a nın b versiyonu çıktı 2015 3binde kırmızı bixenon dizel otomatik amg B180 CDI.

İyi bari dedim arabaya bindim sunroof perdesini kapatim diye elimi attım,kapanmıyor Kiralamacı çocuk bile şok...

Yani bir araba aldım güya,başıma gelmeyen kalmadı ama mesela bende benim istediğim şartlarda ödeme planı oluşmayacak bende siparişi iptal edeceğim diye düşünüyordum taki parası hesabıma yatana kadar.

Gerçi hala hepsini ödemedim bekletiyorum ama anlamadım ben bu işi

Şimdi sözümü yemiş olmayacak olsam vazgeçeceğim resmen ama bir yandan da Allah ne derse o,bunlar ise güzel günlerin kıymetini bil , sabret daha güzelleri gelecek manasında mı diyorum.

Böyle garip garip işler. Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.

Hayatım boyunca her işim hep zorlu olmuştur. Hiçbir işim tek seferde bitmemiştir ama sonunda en güzel haliyle olmuştur bunuda buna yormak istiyorum.
    Araç alımında, ev alımında kan dökme taraftarıyım. Geçmiş olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız

Hasan Köksal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, allah kazabela vermesin

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün E250 Coupe'ye baktım, daha doğrusu babama C180 bakarken bir bineyim dedim, inesim gelmedi.. İyi günlerde kullanın çok güzel.
    Renk olarak da favori rengim. C180 için sordum sipariş dediler hazırda yokmuş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah güzel kombinasyon olmuş, Allah kaza bela vermesin

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah be mal ceviz. Abi çok güzel bir kombinasyon renk+cabrio olması . İleride okul bitince hayalini kurduğum araçlardan bir tanesi. Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Nihayet dertler bitti inşallah bende yola çıkardım arabayı.

Bundan önce tek tek teşekkür edemediklerim kusura bakmasın lütfen resmen kendimde değildim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nihayet evime kavuştum hastane günlerinden sonra , arabada evine kavuştu çok şükür

Bana hep saçma gelmiştir teneke parçasına maaşallah denmesi ama artık başıma gelenlerden sonra maaşallah eksik etmeyelim diyorum kökü borç arabaya...

Bunlarda birkaç video. Dahada görsel olarak paylaşacağım birşey kalmadı sanırım arabaya dair.

Bundan sonra kullandıkca izlenimlerimi aktarırım ne yakıyor nasıl gidiyor kullanımı vs.

Üstünü açarken kumanda ile

https://www.youtube.com/watch?v=26peLRk6QQA

Üstü kapalı iken içinin görüntüsü ama video yada fotoda değil canlı görmeniz lazım

https://www.youtube.com/watch?v=lpT2GASC9Pk

Buradada saçımda jöle falan yok ama o kadar iyi yapmışlar aerodinamiği

https://www.youtube.com/watch?v=ot3sVXtJVHE

Alper134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel araç kazasız belasız binin.. Üstü açıkken kaç km den sonra rahatsız ediyor ?
    2008 Volvo S60 2.0T 220HP - Swede Tiger (click)
    İnstagram ; alperarslan007

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha hiç üstü açıkken 100 ün üstüne çıkmadım 100 e kadarda hiç rahatsız olmadım

OkanÇekiç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah , Allah kaza bela vermesin
    Kırmızı cabrionun nazarı da bakanıda bitmez gibime geliyor
    Gp s2000
    Zc Vtec
    instagram.com/okancekicc

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nihayet evime kavuştum hastane günlerinden sonra , arabada evine kavuştu çok şükür

Bana hep saçma gelmiştir teneke parçasına maaşallah denmesi ama artık başıma gelenlerden sonra maaşallah eksik etmeyelim diyorum kökü borç arabaya...

Bunlarda birkaç video. Dahada görsel olarak paylaşacağım birşey kalmadı sanırım arabaya dair.

Bundan sonra kullandıkca izlenimlerimi aktarırım ne yakıyor nasıl gidiyor kullanımı vs.

Üstünü açarken kumanda ile

https://www.youtube.com/watch?v=26peLRk6QQA

Üstü kapalı iken içinin görüntüsü ama video yada fotoda değil canlı görmeniz lazım

https://www.youtube.com/watch?v=lpT2GASC9Pk

Buradada saçımda jöle falan yok ama o kadar iyi yapmışlar aerodinamiği

https://www.youtube.com/watch?v=ot3sVXtJVHE
    Şimdi yanlış anlaşılmak istemem
    Siz böyle herşeyi video çekip fotoğraf çekip hatta aldığınız ikame aracı bile burada paylaşırsanız maşallah diyelim de hani gözde çok olur nazarda çok olur.
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi burasıda araba sitesi

Bende baya bir eskiyimdir araba meraklısı camia içinde

Burada bu arabayı at arabası olarak sayacak kadar zengin adamda var

Doğal olarak araba sitesinde yeni aldığım arabaya dair şurası şöyle burası böyle diyip bilgi veriyorum ki birinci ağızdan meraklısı bilgiye ulaşabilmiş olsun.Ha otomobil sever biri olarakda yüzümü güldüren bir gelişmeyi yine otomobil meraklısı kitleyle paylaşıyorum.

Hava atacak olsam senin mesajındaki gizli ima ile , "kökü borç ve araba sevdası yüzünden bu borca girdik" vb bir cümle kurmam.

Memleketteki bu zihniyet işte zaten ülkeyi ileri götürmüyor. Ben desinler diye değil zevkle binmek için aldım bu arabayı.Baktımmı gözüme güzel görünmeliydi.O yüzdende mesela kırmızı aldım çünkü böyle beğendim,çoğu kişi çok cesaret edemezken buna . Yoksa beyazıda e cabrio kırmızısıda

Bu tarz yorumlar sadece "iyi dilekler barındıran yorumlar" yerine , işe yarar yorum yapmaya çalışanları yazmaktan soğutuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)