ve tam 1 sene 1 haftada 20bin km
ev ofis git gel 30 km ve adana için baya uzak mesafe
normali git gel 8 falan makul olan bana göre
arabadan inerken gördüm ve fotoladım
![]()
ve tam 1 sene 1 haftada 20bin km
ev ofis git gel 30 km ve adana için baya uzak mesafe
normali git gel 8 falan makul olan bana göre
arabadan inerken gördüm ve fotoladım
![]()
Araç çok güzel maşallah ... Acaba ayna kapakları , ızgaradaki mat griden veya jantla aynı gri olsa nasıl olurdu dedim bi kendi kendime![]()
BENce plaka fontu gayet güzel ne çok cılız ve basit ne de app gibi kalın. Ayrıca no filter fotoğrafı bu kadar muhteşem ise prof fotoğrafları düşünemiyorum..
Mükemmel duruyor araç, ben de aynı yerden C180 almıştım aynı renk. Hayırlı uğurlu,kazasız belasız olsun.
Tek dezavantajı, koltuk renkleri. Görsel olarak muazzam durmakla beraber, aracın cabrio olmasından da oldukça etkilenerek inanılmaz kirlenecekler. Kendi aracımdan biliyorum
edit: Aracı 1 sene önce almışsınız yeni gördüm, umarım aynı temizlikte duruyorlardır![]()
Koltuklar hala temiz valla
Yada belki detaylı yaptırsak kir çıkacaktır bilemiyorum
Benim gözüme app kaba geliyor
Aynen canlı çok daha güzel bunu elimdeki iphone ile çektim
Aslında kızımın hatıra fotoları çekiliyordu o yüzden oradaydık, aralarında araba fotosuda varsa eğer güzel onu paylaşırım bana geldiğinde
Teşekkür ederim tekrar herkese
Maşallah abi muazzam Allah nazardan kazadan beladan korusun jant ve koltuk rengi kombinasyonu çok güzel kesene bereket![]()
insan işi değil maşallah çok istediğim bir araç nasip olmuyor almak benim favorim füme renk bordo tente
Hayırlı olsun mükemmel
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Bazı arkadaşlar yeni zannediyorda 1 sene oldu alalı arabayı 20bin km oldu hatta
Fotoyu dün çektim sadece
Tekrar teşekkürler herkese
Topspeed denemek istedimde bir türlü yol boşalmadı. Arabada zaten pek gitmiyor o yüzden böyle bir video oldu
Arabada tekim 255/30/19 lastik
Araç tamamen stock app plaka bile yok
Bone stock 2015 E250 Cabriolet 100-200km/h acceleration
Bone stock 2015 Mercedes - Benz E250 Cabriolet 100-200km/h acceleration - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)