jantlar süper durmuş bitinde dahada güzel durcak gibi maşallah...
Printable View
jantlar süper durmuş bitinde dahada güzel durcak gibi maşallah...
çok değişik olucak belli ellerinize sağlık :)
orda solda bişey spyladım sanırım. gerçi ne spyı bas bas duruyo orda :DAlıntı:
Muhh-Tar Nickli Üyeden Alıntı
RX-7 mi ne:)
kaputtaki hava delikleri ve arkada ki kocaman spoyler disinda cok guzel olmus masallah .
ozellikle genis camurluklarin hastasi oldum
yapanlarin ellerine saglik .
teşekkürler
maşallah süperr olmuşş ;)
maşşallah nazar değmesin, elinize sağlık
aa o kenardaki ne öle :D satılık mıdır ki? :D bu arada çok güzel olucağa benziyo önceki halini çook uzun zaman önce görmüştüm zevkleriniz oldukça güzel :D
kanadı hiç sevmedim maalesef :)
ve proje çok $ükür herhangi bir aksaklık olmadan tamamlandı. Artık minikler lagunalarıyla trafikteler .. Hadi kazasız belasız kullanmka nasip olur in$allah. Allah nazarlardan saklasın
Abilerim inşallah gönlünüzce birşey ortaya çıkar emeğinize ve sabrınıza sağlık ;)
hayırlı rodajlar dilerim şimdiden :)
-Yeni resimleri bekliyoruz artık ..
vallahi en son sanayide bi piyasa yaptık lagunayla ilginç sorular yöneltiyo insanlar hiç sölemek istemiyorum ahahaha
allah kaza bela vermesin miniks güzel araçç
rx7 kimin ve neler yapılcak modifiye olarak cok merak ettim :D
Allah a cok sukur sorunsuz bir sekilde arabamızı cıkardık. Edirneye gittik geldik. insanların bakış açıları yorumları gercekten cok guzeldı. araba hakıkaten cok etkıleyeıcı oldu. tamponlu halının resımlerını koyucam. o zaman Spoıler de Kaputta gozunuze guzel gelıcek emınım. :) yorumlarınız ve temennılerınız ıcın cok tessekkurler.
hayırlı olsun tekrar kazasız belasız.. beklediğiniz performansı alabildiniz mi peki denediniz mi hiç? yoksa rodajdan sonra mı?
tekrardan hayırlısı olsun...