maşallah cok guzel olmus
Printable View
maşallah cok guzel olmus
http://img412.imageshack.us/img412/7...alme417hd2.jpg
hilmi abiden önce ben koyayım dedim
bi onceki sayfada var dostum bu resim:)
koydu zaten ::D
ben böle bişi görmedim ellerinize saglık iyi forumlar
Kanat muhtesem olmus gercekten cok etkileyici bi goruntu ellerinize sağlık allah kaza bela vermesin
Türkiyede yapılmış ve nette ayrıntıları yayınlanmış eşsiz bir çalışma olmuş.Emeği geçenleri saygıyla selamlıyorum.Bir çok kişi yaptığı çalışmayı sır gibi saklıyor.Ben buna bir anlam veremiyorum.
Efsane olmu$ miniklerim. Allah nazarlardan korusun
-Nerden başlıyayım bilemiyorum ..
-İlk gördüğüm zaman bundan sanırım 2-3 sene önce falandı
bagajda subwooferları görünce dumur olmuştum harbiden fena
bir tesisattı cadde'de sağa çekmişken duyardık tesisatın sesini
taa 300mt ötelerden tamam ikizler geliyor derdik :)
-Sonraları heralde 1.5 seneden beri hiç görmemiştim sağda solda ..
-Yeniden piyasaya bir çıkıyosunuz pir çıkıyorsunuz
emeğinize,ellerinize,çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürler
ederim bizleri böyle bir street machine'le yeniden tanıştırdıkları için..
-Helal olsun allah kaza bela ceza göstermesin nazardan korusun iyi günlerde bimek nasip etsin .. ;)
-Saygılar ..
maşallah daha haziran sonunda gördüğümde motoru üstünde dışı yapılıyordu savaşın orda şimdi harika olmuş kazasız belasız binmen dileğiyle.
hey maşallah kazasız belasız...
makina dehşet olmuş elinize emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin..
teşekkürler dostum cidden büyük bir emek ve zaman harcadık begenilmesi bizimde hoşumuza gitti ama herkesten önce zaten biz cok begendik
maslak sanayide görenler o marşpiyerler ne öle olmamış oakdar kaba olurmu diolardı tamponlar takılsın bide ozman bakın dedik
cünkü biz zaten Miami arkadaşımız sagolsun onun bir konuda bize göstermiş oldugu audi a4 ten esinlendik adamlarla mailleştik ne yaptılarsa biz 6 cm genişini yaptık onlarınki kötü durmuodu bizimkisi neden kötü dursun dedik ve devam ettik
tampon yapılarımız onlarınkinden farklı oldu onların arka tampon cok sade biz üstten şişirdik komple
aracta bir iki hata var onlarda zamanla düzelicek inşallah bizde sabır kalmadı cıkardık hatta aracın su zımparası ile verni akıntılarının alınıp komple pasta cila olması lazım onu bile yaptırıcak sabrımız yok kışın yaptırmayı düşünüoruz havalar sıcakken yararlanmak lazım
edirneye gidip gelirken 3 sefer çevrildik polislerin müthiş ilgisi ile karşılaştık hepsi içine bindiler resim cektiler falan
istanbul polisi olsa kabadayı hiç ii niyet göstermez tek korkumuz istanbul içinde yakalanmak okadar
Kendimle gurur duyuyorum. Seviyorum sizi ulenn.
duy tabi len az sürünmedim peşinden o reismler için hahhauha
maşaLLah maşaLLAh sabır taşı olMuşsunuz bravo..
yuhh demek ıstıyorum... budur ya... tek resımden bu kadar detay cıkması mukemmel. ALLAH kaza bela vermesın...