fennin son harikası türk mucizesii :D...
Printable View
fennin son harikası türk mucizesii :D...
diosun:):)
maşallah. kazasız belasız sürüşler. hayırlısı olsun...
gerçekten çok çok tebrik etmek istiyorum türkiyeyi bu konuda ii biryerlere taşıcak nadir kişilerdensiniz sabrınıza hayran kaldım ama değdiğini fazlasıyla inanıyorum allah kaza bela vermesin hayırlısıyla binmek nasip olsun işte budur diye haykırmak isterim saygıyla selamlıyorum
-Keşke bu kadar uğraşıyorken bazı şeyleri ruhsata
işletebilseydiniz istanbulda işiniz biraz zor olacak hadi hayırlısı
diyelim yalnız şunuda belirtmeden geçemicem yapılı bir M3'ten
daha fazla ilgi çekeceğiniz ***** her baktığımda M3 rengi
aklıma geliyor arabaya maşallah maşallah .. ;)
hangi ay çıkıcak dergiye abi, hemen bayiimizden ayırtalım :D
hayırlı olsun, servisteki adam bile bakakalmış arkasında walla :D
bir E-5'te bir otoban'da...bu araca yöneltilen bakışları çok merak ediyorum:D:D
sokakta ve trafikteki insanların tepkileri nasıl sayın miniks'ler??
Ek-A belgesi ile birçok şey film jant tüv ve ce belgesi olduktan sonra eksos ve spec parçalar aslında işlenebilio. Ama dış aksam için projelendirilip Proje çizilip uzun uğraşlar sonucu ruhsat problemi halledilebilinio. Fakat mekanik hiç araştırmadım. neticede işlenmesi gerekir ama ne kadar kolay ne kadar zor bilemiyorum...
Walla allah kolaylık versin Polislerin kafalarını çevirip uzaklaşıncaya kadar bakıcakları şekilde farklı duruyor. Sleeper tercih ederim :D
www.miniks.net i ziyaret edicek :)
dediklerinin bir tanesini yaptırt elini öpücem :)
Allah büyük konuşturtmasın da özgürlere de istersen sorablirsin ben eger bu cevre ile bişiler yaptıramıosam kimse yaptıramaz herşeyi araştırdım rengi bile adamlar belki yapıcaklar geri kalana proje falan yalan yani ruhsatını elinden alıolar sana ayrı bir belge veriolar trafikte gezemiosun plakan olmuo sadece yarışa girebilrsin yada fuardan fuara
çok güzel bi site olmuş.araba zaten deli allah kaza bela vermesin...
kazasız belasız 10 numara oldu en sonunda....
Siz bir harikasınız ...
Bu projede kimler emek verdiyse hepsine helal olsun ...
Tek kelime mükemmel ;)
Allah kaza bela ceza vermesin inş.
nabtın laaa olm şimddi bişi derdim de neyse koymuşun arabanın hahahhauauha canın sağolsun anam :)
ben daha cok büyümüş RC diorum :) teşekkürler