çoktan yapıldı :D
Printable View
çoktan yapıldı :D
ne durumda suan nasıl oldu beklenilen güçlere elde edilebilidimi biraz analatabilirmisiniz neler kullanıldı fln filn
24 ağustos 2007 yada 1 önceki hafta gene kumburgaz daydı yanlis hatirlamıyorsam ... gene tüm gözler üzerindeydi sesi bi harika ... Tekrardan Maşallah kazasız belasız inş. bence yaptığınz bi sanat eseri
126 bis fena oldu ucuo kendi kendine çalışıp arbalara falan da carptı :)
sonuçta 800 cc bir motor küçük te bir turbosu var nekadar iyi oldu bilinmior ama gazlanıodu
ERİADOR sagol dostum
kendılerı guzel araclar guzel daha ne olsun.AYAKTA ALKISLIYORUM.
basarılarınız devamını dılerım.
Gerçekten Emek Var İşçiklik emek bu olsa gerek ;)
paylaşım için teşekkürler ;)
Konuyu hortlaşmış oluyorum ama aracın son hali nedir ? Standarta mı çevrildi ? Yoksa satıldı mı ?
laguna fena yaa 8.5cr li crower kollu büyük emme manifoldlu ama artık NA :) vede daha çalışmadı yaklaşık 5 qaydır falan
Dış görünümde aynı mı peki ? Çünkü bir ara jantları satılıktı sanırsam...
bende merak ediyorum ,bi arkabahçede prese gitmeyi mi bekliyo_? yoksa hala yapılacak proje war mı_? Disco car oldu, turbolandı, DTM oldu daha bişi kalmadı ama :D
evet ya bu efsanenin son hali ne durumda ya
ya usta be onlar şimdi bana gelince iki katı para isterler ben alamam ama şöyle bişey olabilir yılbaşında para çıkarsa bilete valla hemen alırım bi dakika düşünmem.
nerdeyse 3yıl olcak ama gerçekten çok büyük emek harcanmış bir araç...
ya bi önceki sayfada yazıyor bise turbo taktık varmı onun resimleri cok meraak ettim :D
arac dışı tamamen orjin yaww ama plakalık iptali duruyor :D