allah kaza bela vermesin inş.
Printable View
allah kaza bela vermesin inş.
Maaaşallah maaşallah.. çok zaman - çok emek- çok sıkıntı ama sonunda Tr de tek ! süper...
benim sormak istediğim rodaj bittimi? bittiyse sdyno da arac ne veriyo? veya söyle soriim ; kac bar da kac Hp hedefleniyor?
Ellerinize Saglık tadından yenmiycek gibi duruyo ;)
selam
hey masalllah ...ellerine saglik tum emegi gecenlere
gule gule hayirla kullan
saygilar
sami
gercekten takdire şayan bir calısma turkiyede cok ender.. tebrikler.bu arada bir sorum olacak camurlukları şişirip wide body uygulamasını yaptıktan sonra lastik izlerini genişletmişsiniz.bunu spacer kullanarak mı yaptınız yoksa farklı bir yontem mi .nasıl aldınız lastik ve jantları dısarıya??simdiden tesekkurler
hem spacer vasıtası hemde genıs jant olculerı ıle.
boyle işlemlerde yani wide body uygulamalarında max kac cm spacer kullanabiliyoruz?veya siz kac cm kullandınız? bu daha dogru bir soru olur sanırım .sizin bilginiz vardır diye soruyorum kusura bakmayın..yani aracı yaparken mutlaka ince eleyip sık dokumussunuzdur.
gerek verdiginiz emek gerekse ortaya cıkan guzellikten dolayı tebrik ederim.
agız tadıyla binin insallah ayrıca cok da guzel bir fotohihaye olmus asama asama. onun icin de tesekkur ederim.
valla max. kullanılabılecek spacer olcusu dıe bırsey soyleyemem. ama 15cm spacer kullananlar da var.
bız 11.5 spacer kullandık onlerde arkalar 10.7cm
on jant 8.5 ınch arka jant 9.5 ınch genıslıgınde.
masallah allah kaza bela vermesın cok guzel olmus
Fuu.. :S
Mükemmel (Nazar değmesin)
siteye üye olduğumdan beri bu aracı görmeye çalışıyodum :) çok merak ediyodum en sonunda gördüm :) çok canavar duruyo ya hele o arkadan 10 numara 10 :) emeğinize,elinize sağlık Allah kaza bela vermesin iyi günlerde binmek nasip etsin :)
ha bide pasaoğlu nun eli deydiği her araçmı güzel olur arkadaş :D
çok güzel,harika,manyak bişi,oha,wışş vb.:D :D
dergide görecek miyiz bu ay???
kapağa koymassalar almam o dergiyi:)
:eek: :eek: :eek: :eek:
bu noolmuş lammm bööleeeeeeee :D :D tööbe bismillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa modifiye aşkım bitmişti sayenizde kabardı yineee :D:D
tosunlarımmmm allah kaza bela vermesinn gönül ferahlııyla kullanmak nasip etsin 10 numerooooooooooooo ;)
gerçekten on numara olmuş araç allah yollarda görmek nasip etsin yani denk gelsin:heyoo:
ekim sayısında yok tuningturkiye'nin :(
[QUOTE=Tholl-ga;31737]Miniks Laguna nın son görüntüleri @ maslak
http://img141.imageshack.us/img141/6...alme393ly8.jpg
arkadaki 126bis e turbo yapılack :)
arkadaslar kusura bakmayın konuyu uyandırıyorum ama kafam bişey takıldı arkadaki bise turbo yapılacak denilmiş ne oldu oaraç mesaj yazılalıda baya olmuş merak ettim hiç biyerede greedimde düzensizmi oldu acaba yapılmadımı
bide laguna nerede boyandı masallah adam süper boyamış