maaşallah canavara
Printable View
maaşallah canavara
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayy yakıyo vallaa
tek kelime=MÜKEMMEL.allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.tr de böyle güzel araçları görmek çok güzell.maşallah dielim.
maşallah kazasız belasız.
oy oy oy fena olmuş:) kazasız belasz maşallah
teşekkürler
Daha fazla resim isteriz :)
maşallah cok guzel olmus
http://img412.imageshack.us/img412/7...alme417hd2.jpg
hilmi abiden önce ben koyayım dedim
bi onceki sayfada var dostum bu resim:)
koydu zaten ::D
ben böle bişi görmedim ellerinize saglık iyi forumlar
Kanat muhtesem olmus gercekten cok etkileyici bi goruntu ellerinize sağlık allah kaza bela vermesin
Türkiyede yapılmış ve nette ayrıntıları yayınlanmış eşsiz bir çalışma olmuş.Emeği geçenleri saygıyla selamlıyorum.Bir çok kişi yaptığı çalışmayı sır gibi saklıyor.Ben buna bir anlam veremiyorum.
Efsane olmu$ miniklerim. Allah nazarlardan korusun
-Nerden başlıyayım bilemiyorum ..
-İlk gördüğüm zaman bundan sanırım 2-3 sene önce falandı
bagajda subwooferları görünce dumur olmuştum harbiden fena
bir tesisattı cadde'de sağa çekmişken duyardık tesisatın sesini
taa 300mt ötelerden tamam ikizler geliyor derdik :)
-Sonraları heralde 1.5 seneden beri hiç görmemiştim sağda solda ..
-Yeniden piyasaya bir çıkıyosunuz pir çıkıyorsunuz
emeğinize,ellerinize,çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürler
ederim bizleri böyle bir street machine'le yeniden tanıştırdıkları için..
-Helal olsun allah kaza bela ceza göstermesin nazardan korusun iyi günlerde bimek nasip etsin .. ;)
-Saygılar ..
maşallah daha haziran sonunda gördüğümde motoru üstünde dışı yapılıyordu savaşın orda şimdi harika olmuş kazasız belasız binmen dileğiyle.
hey maşallah kazasız belasız...
makina dehşet olmuş elinize emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin..
teşekkürler dostum cidden büyük bir emek ve zaman harcadık begenilmesi bizimde hoşumuza gitti ama herkesten önce zaten biz cok begendik
maslak sanayide görenler o marşpiyerler ne öle olmamış oakdar kaba olurmu diolardı tamponlar takılsın bide ozman bakın dedik
cünkü biz zaten Miami arkadaşımız sagolsun onun bir konuda bize göstermiş oldugu audi a4 ten esinlendik adamlarla mailleştik ne yaptılarsa biz 6 cm genişini yaptık onlarınki kötü durmuodu bizimkisi neden kötü dursun dedik ve devam ettik
tampon yapılarımız onlarınkinden farklı oldu onların arka tampon cok sade biz üstten şişirdik komple
aracta bir iki hata var onlarda zamanla düzelicek inşallah bizde sabır kalmadı cıkardık hatta aracın su zımparası ile verni akıntılarının alınıp komple pasta cila olması lazım onu bile yaptırıcak sabrımız yok kışın yaptırmayı düşünüoruz havalar sıcakken yararlanmak lazım
edirneye gidip gelirken 3 sefer çevrildik polislerin müthiş ilgisi ile karşılaştık hepsi içine bindiler resim cektiler falan
istanbul polisi olsa kabadayı hiç ii niyet göstermez tek korkumuz istanbul içinde yakalanmak okadar
Kendimle gurur duyuyorum. Seviyorum sizi ulenn.
duy tabi len az sürünmedim peşinden o reismler için hahhauha
maşaLLah maşaLLAh sabır taşı olMuşsunuz bravo..
yuhh demek ıstıyorum... budur ya... tek resımden bu kadar detay cıkması mukemmel. ALLAH kaza bela vermesın...
fennin son harikası türk mucizesii :D...
diosun:):)
maşallah. kazasız belasız sürüşler. hayırlısı olsun...
gerçekten çok çok tebrik etmek istiyorum türkiyeyi bu konuda ii biryerlere taşıcak nadir kişilerdensiniz sabrınıza hayran kaldım ama değdiğini fazlasıyla inanıyorum allah kaza bela vermesin hayırlısıyla binmek nasip olsun işte budur diye haykırmak isterim saygıyla selamlıyorum
-Keşke bu kadar uğraşıyorken bazı şeyleri ruhsata
işletebilseydiniz istanbulda işiniz biraz zor olacak hadi hayırlısı
diyelim yalnız şunuda belirtmeden geçemicem yapılı bir M3'ten
daha fazla ilgi çekeceğiniz ***** her baktığımda M3 rengi
aklıma geliyor arabaya maşallah maşallah .. ;)
hangi ay çıkıcak dergiye abi, hemen bayiimizden ayırtalım :D
hayırlı olsun, servisteki adam bile bakakalmış arkasında walla :D
bir E-5'te bir otoban'da...bu araca yöneltilen bakışları çok merak ediyorum:D:D
sokakta ve trafikteki insanların tepkileri nasıl sayın miniks'ler??
Ek-A belgesi ile birçok şey film jant tüv ve ce belgesi olduktan sonra eksos ve spec parçalar aslında işlenebilio. Ama dış aksam için projelendirilip Proje çizilip uzun uğraşlar sonucu ruhsat problemi halledilebilinio. Fakat mekanik hiç araştırmadım. neticede işlenmesi gerekir ama ne kadar kolay ne kadar zor bilemiyorum...
Walla allah kolaylık versin Polislerin kafalarını çevirip uzaklaşıncaya kadar bakıcakları şekilde farklı duruyor. Sleeper tercih ederim :D
www.miniks.net i ziyaret edicek :)
dediklerinin bir tanesini yaptırt elini öpücem :)
Allah büyük konuşturtmasın da özgürlere de istersen sorablirsin ben eger bu cevre ile bişiler yaptıramıosam kimse yaptıramaz herşeyi araştırdım rengi bile adamlar belki yapıcaklar geri kalana proje falan yalan yani ruhsatını elinden alıolar sana ayrı bir belge veriolar trafikte gezemiosun plakan olmuo sadece yarışa girebilrsin yada fuardan fuara
çok güzel bi site olmuş.araba zaten deli allah kaza bela vermesin...
kazasız belasız 10 numara oldu en sonunda....