orjinal rengide çok güzeldi
çıksın artık:)
Printable View
orjinal rengide çok güzeldi
çıksın artık:)
hayırlısı olsun tekrardan...
helal 10 numara çok taşkın bir arac ... !!
bugün mü çıkıyor abilerim?
Masallah allah kaza beladan korusun.gule gule kullan bol cuf cuf lu gunler :)
zannetmiyorum..öyle bi cumartesi lafı vardı ama ...o gün bu gün değildir...Alıntı:
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
Hadi be artık . . . Alla allaah. . . Amm sabırlı adamlarmışsınız olm lar. . .
Allah ın ıznı ıle yarın ya da sonrakı gun boyaya gırıo ve cıkıo. 1 haftasonra da bınerız
ınsallah
kazasız belasız sürüşler. hayırlısı olsun.
hayırlısı olsunn kardeşşimm geç olsun güç olmasın ;)
Hayırlısı ile bekliyoruz kardeşim.
güle güle binmek nasip etsin ALLAH minik kardeşim :D
kazasız belasız binmek nasip ettsin allah....
fena harbı fenaaaa olmusss ellerıne saglık dıyorumm
teşekkürler
Yolda problem çıkmaması için yapılanları ruhsata işleticekmisiniz? Acaba zor bi işlemmmi turbo'nun , body'nin falan işlenmesi?
hadi hayırlısı olsun miniks....
güle güle kullan arkadaşım ..senle 2sene önce kumburgaz seyranın önünde tanışmıştık..bende ozaman 2 jbl vardı ..ben demiştim sana ben rahatsız oluyorum bunlardan sen olmuyomusun die bi muhabbet geçmişti..bu arada body kitinde çok hoş eminimki laugana numbr one olacaktır hayırlısı arkadaşım allah arabanı güle güle kullanmanı nasip etsin
bende tam bunu sorucaktım manuale çevrilmiş olması hakkaten en büyük verilen çabalardan bir tanes bence,çünki hiçte hafife alınıcak bir değişiklik değil.Alıntı:
KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
bu renk yorumu için ne yazıkki sana katılıyorum,çok vasat bir renk hakkaten,zaten reno nun bir buz mavisi olan şu clio larda çıkardığı ilk renk birde bu rengi hiç sevmiyorum,
Gelelim araç iligli yoruma,12page'in hepsini okudum ve bir reno ile bu kadar uğraşmak arabaya ne kadar bağlı olduğu ve hatta değer verdiğini gösterir,çünki etrafımıza bakarsak genelde modifiye yapılan araçlar ya japon yada alman araçları,bu aşkından dolay bir kere seni taktir ederim zaten,aracın dışı her ne kadar boyasız bir şekilde görünüyor olsada güzel bir bodykit uygulanmış olduğu ap açık ortada,cantların rengi için bence kasanın rengi orjinal kalıcak ise ya füme yada normal gri tonlarında bir renk seçeneği olabilir,ama rengini değiştirmek içinde girişimde bulunsaydın çokta güzel olabilir sadece farklılık olarak,gerçi bu sizin aklınza gelmiştir elbet ama değiştirmemek içinde eminimki geçerli bir sebebiniz vardır.Umarım yapılan modifikasyonlar la karşılığın olduğundan fazla alırısınız,bildiğiniz gibi Türkiye de bu işlerden anlayan oldukça azdır .Kazasız belasız günlerde kullanma vesilesiyle iyi günler.