User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Estoril Blue F30 316i M Pack

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah araciniz cok guzel, benzer setup ben de dusunuyorum . Bu arada hr spacer dusunen varsa mesaj atsin on arka 15 mm spacerlarim var kullanilmis.
    230 bglik araba stock poloyu gecemiyorsa belli ki bmw de bi sorun vardir, plasebo etkili yazilim atilmistir, bu kadar fanatik olmayin, cipli bmwye gerek yok 3 kisi binin poloya ben de uzatayim poloyu stok 118 le. Cth ibizayla denedim hic oyle olmadi 190 sonrasi tikaniyor bmwye gore. hayir coolerlari ayni, 320d de buna dahil.
    Sen bizden cok daha iyi bilirsin kardes dogru diyosun bmw yazilimi dandiktir belki yoktur bile biz oyle sandik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bizden cok daha iyi bilirsin kardes dogru diyosun bmw yazilimi dandiktir belki yoktur bile biz oyle sandik
    Olurmu abi senin yasin buyuk sen daha iyi bilirsin, akil var mantik var 230 bg araba 180 bg arabaya gecilmez, ben cth ibizayla denedim diyorum teke tek ve ikiye tek sekilde, var mi daha otesi ille video filan mi cekmemiz lazimdi? Ya da sizdeki polo 2.0 tsi wrc olan kusura bakmayin karistirmisim ozur dilerim videodaki 320 210 bg yoktur 200-205 olsun hadi.. http://www.techturkey.com/forum/vide...mw-320-ed.html

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu araçlar ciddi anlamda çok güzel ve dikkat çekiyor rengide bu aracı kusursuz hale getirmiş..
    Tesekkurler.

Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah renk çok guzel kazasız belasız
    Tesekkurler.

Masallah araciniz cok guzel, benzer setup ben de dusunuyorum . Bu arada hr spacer dusunen varsa mesaj atsin on arka 15 mm spacerlarim var kullanilmis.
    230 bglik araba stock poloyu gecemiyorsa belli ki bmw de bi sorun vardir, plasebo etkili yazilim atilmistir, bu kadar fanatik olmayin, cipli bmwye gerek yok 3 kisi binin poloya ben de uzatayim poloyu stok 118 le. Cth ibizayla denedim hic oyle olmadi 190 sonrasi tikaniyor bmwye gore. hayir coolerlari ayni, 320d de buna dahil.
    Her 230 hp denilen araba malesef 230 hp degil, maha ve mustangdir gerçek gücü veren benim gözümde...

Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    316 kaca mal oldu acaba gayet guzel duruyo. guzel tercih. gule gule kullanin
    Asagı yukarı extralarla 140 civarına geldi.

Olurmu abi senin yasin buyuk sen daha iyi bilirsin, akil var mantik var 230 bg araba 180 bg arabaya gecilmez, ben cth ibizayla denedim diyorum teke tek ve ikiye tek sekilde, var mi daha otesi ille video filan mi cekmemiz lazimdi? Ya da sizdeki polo 2.0 tsi wrc olan kusura bakmayin karistirmisim ozur dilerim videodaki 320 210 bg yoktur 200-205 olsun hadi.. http://www.techturkey.com/forum/vide...mw-320-ed.html
    Boxta max 205 cıkar...
    Coskun ARIKAN

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşallah, Allah kaza bela vermesin. Bunu gördükten sonra başka araba beğenemiyorum, şuan da gücüm yetmiyor, bekleyeceğiz bakalım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)