Renk çok hoş maşallah kazasız belasız
Sarı renk guzeldır,poloyada yakışmış kaplama değilde orj rengi olsa daha da güzel olur.
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Camlar kendinden Yesil ve arka camlar daha da koyu
Film düsünmedim hic
eksoz sessiz bir sistem sectim, TÜV den de gecebilmesi icin 200 cell spor katalizatörlü
https://www.youtube.com/watch?v=o2TmMJ0NbLk
Polo GTI owner
HF Coolerin degisik petekli olani var. Siz HF-RS serisini test ettiniz. Birde karsilastirdiginiz aracla test ederken birini yagisli havada, digeri kuru havada test ettiniz. Haberim var![]()
ayni aracta deneseydiniz, soguklugu etkiliyen bircok faktör mevcut. Benim testlerimin sonucunda 3-5 derece fark ediyor sadece
Sari kirmizi olmasini bende istemedim ama orjinalliginin disina cikmak istemedim
Tesekkürler
Tesekkürler. Amin cümlemize
El aliskanligi 34 yazmissim, Basligi düzeltemiyorum
VW üretmemis malesef. Mecburen kaplattik
Polo GTI owner
Maşallah hocam rengide kendi de çok yakışıklı olmuş. kazasız belasız binmeniz dileğiyle
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
ön panjurda ki göz tırmalayan kırmızı şerit haricinde çok güzel ve özel bir araç.kazasız, belasız, zevkli sürüşler dilerim..
Ender.le ayni saat icinde 3 veya 4 defa denedik nasil olur hava ayni havaydi evet Ender in arabada methonol kit vardi bu avantaj olmasina ragmen 11 derece fark oldu yine.istenirse deneriz problem yok
Pazar akşam üstü Bahçeşehir de gördüm sanırım sizi. Maaşallah çok çok uzaktan bile dikkat çekiyor. Yanlarda ki sticker lar pek yakışmamış ama![]()
Tesekkürler
Ender deki Coller HF-RS pegegi. Kendisi RS petegini secmesinin sebebi, geri basincinin fazla olmasi. HF-T serisinde ise geri basinci daha az, ama sogutmasi daha iyidir.
Birde bir Ürünü diger ürünle karsilastirmak icin, ayni aracta karsilastirmak daha mantikli, cünkü aracin setuplari farki olabilir, Hatta setupu ayni olsada, motorundaki asinma olayi farki vardir
Tesekkürler, Sirketin yazilari
Kirmizinin tadini aldik senelerce, gönlümdeki rengi yaptim Enginim![]()
Polo GTI owner
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)